İlk fragman geldi: Ömer dizisinin konusu ne? Oyuncuları kim?

Star TV’de yayın hayatına başlayacak olan Ömer dizisinden ilk fragman geldi. Dizi severler ise fragman sonrası ‘’Ömer dizisinin konusu ne? Oyuncuları kim?’’ sorularını internet üzerinden araştırmaya başladı. İşte Ömer dizi konusu ve oyuncuları...

24.12.2022-10:41 - (Son Güncelleme: 06.01.2023-16:53)

Kadrosunda Gökçe Bahadır, Barış Falay ve Selahattin Paşalı gibi önemli isimleri barındıran Ömer dizisi ilk fragmanı dizi severlerle buluştu. Star TV ekranlarında yakında başlaması beklenen dizinin ne zaman başlayacağı sorusunun yanında Ömer dizi konusu ve oyuncuları da arama motorları üzerinden araştırılan konular arasında yer alıyor. Peki Ömer dizisinin konusu ne? Oyuncuları kim?

Ömer dizisinin konusu nedir?

Baba Öner ile oğul Reşat’ın Cami imamı ve müezzini hikayesi konu ediniliyor. Yönetmenliğini Cem Karcı’nın, senaristliğini ise Gülizar Irmak’ın yaptığı Ömer dizisinin hikayesi izleyenlerin ilgisini çekmeyi başardı.

Ömer Dizisi Ne Zaman Başlayacak

Ömer dizisi oyuncuları kim?

Star TV’de yakında yayın hayatına başlayacak olan Ömer dizisi oyuncu kadrosu merak edilen konular arasında yer aldı. Alınan bilgilere göre dizinin oyuncuları arasında Gökçe Bahadır, Barış Falay ve Selahattin Paşalı gibi önemli isimler yer alacak.

Ömer dizisinin ne zaman başlayacağı sorusu ise ilerleyen günlerde netlik kazanacak.

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal