İlk Ders Zili Çaldı! Ortaokul ve Lise Öğrencileri İçin Yüz Yüze Eğitim Başladı!

Uzun zamandır koronavirüs sebebiyle okullarından uzak kalan öğrenciler için haftanın iki günü yüz yüze eğitimi bugün çalan zil ile başladı.

07.06.2021-08:15 - (Son Güncelleme: 07.06.2021-10:49) İlk Ders Zili Çaldı! Ortaokul ve Lise Öğrencileri İçin Yüz Yüze Eğitim Başladı!

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs ile mücadele kapsamında pek çok ülkede yüz yüze eğitime ara verildi. Dersler çevrim içi gerçekleşti. 

17 günlük tam kapanmanın ardından geçtiğimiz günlerde Kabine Toplantısı'nın ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, normalleşme süre ile beraber okullar da çevrim içi devam eden eğitimlerin, yüz yüze eğitime tekrar geçiş yapıldığını belirtmişti.

İlkokul öğrencileri için yüz yüze eğitim geçen hafta başladı.

İLK DERS ZİLİ ÇALDI!

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ise geçtiğimiz günlerde yaptığı basın toplantısında, ''7 Haziran Pazartesi itibarıyla ortaokul ve lise öğrencilerimiz için haftada iki gün yüz yüze eğitime başlıyoruz.'' diye ifade ettiği günün ardından öğrenciler için ders zili bugün çaldı.

HAFTADA 2 GÜN YÜZ YÜZE EĞİTİM

Çok uzun zamandır evlerinde olan ve derslere çevrim içi katılan ortaokul ve lise öğrencileri, bugün okulun yolunu tuttu. 

Yüz yüze eğitim haftada 2 gün olacak ve kalan 3 gün de ise eğitimler çevrim içi olarak devam edecek.

KARNELER İNTERNETTE

Diğer taraftan ise Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, karnelerin 18 Haziran’da alınacağını ve teşekkür, takdir belgeleri elektronik ortamda erişime açılacağını, karneyi basılı talep eden velilere ise okul müdürlüklerince alabileceklerini ifade etmişti.  

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal