İletişim Başkanı HelpTurkey Provokasyonuna Tepki Gösterdi: Türkiye'miz Güçlüdür Tuzağa Düşmeyin

Türkiye hain terör örgütü PKK'nın uzantıları tarafınca yakılan ormanları söndürmeye odaklanmışken küresel çetenin aparatları sosyal medyada Türkiye'yi aciz göstermek için 'helpturkey' etiketiyle sözde kampanya başlattı.

02.08.2021-11:05 - (Son Güncelleme: 02.08.2021-16:03) İletişim Başkanı HelpTurkey Provokasyonuna Tepki Gösterdi: Türkiye'miz Güçlüdür Tuzağa Düşmeyin

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Fahrettin Altun yapılmak istenen algıya dikkat çeken bir uyarı yaptı. Altun, "İyi niyetli her yardım ve katkı milli birlikteliğimizin gereğidir. Ancak bu akşam itibariyle yurtdışından ve tek merkezden organize edilen sözde yardım kampanyası ideolojik saiklerle, devletimizi aciz göstermek, devlet-millet birlikteliğimizi zayıflatmak amacıyla başlatılmıştır." ifadelerini kullandı. Altun, "Yayılan bilgilerin büyük çoğunluğu yalan haberdir. Bugün böyle bir doğal afet durumunda dahi bu türden yalanları yayanların tuzağına düşmeyelim. " dedi.

Türkiye terör örgütü PKK'nın uzantısı Ateşin Çocukları lakaplı hainler tarafından yakılan ormanları söndürmeye odaklanmıştı. Sosyal medyada 'Helpturkey' etiketiyle kampanya başlatıldı.

TEPKİ GÖSTERDİ

Konuyla alakalı açıklama yapan Fahrettin Altun konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

Altun, "İyi niyetli her yardım ve katkı milli birlikteliğimizin gereğidir. Ancak bu akşam itibariyle yurtdışından ve tek merkezden organize edilen sözde yardım kampanyası ideolojik saiklerle, devletimizi aciz göstermek, devlet-millet birlikteliğimizi zayıflatmak amacıyla başlatılmıştır." ifadelerini kullandı.

"TÜRKİYEMİZ GÜÇLÜDÜR!"

Altun'un #StrongTürkiye etiketiyle Twitter üzerinden yaptığı açıklamalar şu şekilde;

Ülkemizi etkisi altına alan orman yangınlarıyla devletimizin tüm imkanları seferber edilerek mücadelemiz devam etmektedir. 35 ilimizde 129 yangının 122'si kontrol altına alınmıştır. Türkiyemiz güçlüdür!

TEK MERKEZDEN ORGANİZE EDİLEN YARDIM KAMPANYASI

İyi niyetli her yardım ve katkı milli birlikteliğimizin gereğidir. Ancak bu akşam itibariyle yurtdışından ve tek merkezden organize edilen sözde yardım kampanyası ideolojik saiklerle, devletimizi aciz göstermek, devlet-millet birlikteliğimizi zayıflatmak amacıyla başlatılmıştır.

İÇİMİZİ YAKAN BU ATEŞİ SÖNDÜRECEĞİZ

Türkiyemiz güçlüdür. Devletimiz dimdik ayaktadır. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi yitirdiğimiz canlar dışında bütün kayıplarımızı telafi edecek, içimizi yakan bu ateşi söndüreceğiz. Şu anda sosyal iletişim platformlarında, anlık mesajlaşma gruplarında, forumlarda yayılan bilgilerin büyük çoğunluğu yalan haberdir. Bugün böyle bir doğal afet durumunda dahi bu türden yalanları yayanların tuzağına düşmeyelim. Lütfen resmi mercilerin açıklamalarına itimat edelim.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal