CHP'li Kemal Kılıçdaroğlu Yine Yalan Peşinde!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 1982 tarihli orman alanlarında yapılaşma yetkisini içeren düzenlemeyi çarpıtarak Cumhurbaşkanı Başkan Erdoğan'ı gerçek dışı sözlerle hedef aldı.

02.08.2021-10:53 - (Son Güncelleme: 02.08.2021-10:53) CHP'li Kemal Kılıçdaroğlu Yine Yalan Peşinde!

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 1982 tarihli orman alanlarında yapılaşma yetkisini içeren düzenlemeyi algı yaratarak, ‘Erdoğan bir imza ile ormanlarda yapılaşma yetkisini Turizm Bakanı'na verdi’ şeklindeki sözlerine tepki yağdı. İşte detaylar…

‘KONUYU ÇARPITMANIZI DOĞRU BULMUYORUM’

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 21982 tarihli kanun ile 3 ayrı bakanlığın uhdesinde 39 yıldır var olan bir yetkidir. Birlik ve beraberlik gerektiren bu günlerde konuyu çarpıtmanızı doğru bulmuyorum’ ifadelerini kullandı. 

AK PARTİ MİLLETVEKİLLERİ KILIÇDAROĞLU’NA ŞU SÖZLERLE TEPKİ GÖSTERDİ;

'HEM YALANCI HEM AHLAKSIZSIN'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ: 'Hem yalancı hem ahlaksızsın! Vatandaşın kullanacağı mesire alanlarıyla ilgili bir düzenlemeyi kalkıp betonlaşmaya yormak senin gibi bir provokatöre yakışır. Eğer biraz şerefin utanman varsa CHP'li belediyelere tahsis edilen tüm mesire alanlarını kapat! Ama sende ne gezer!' dedi.

'YALAN RÜZGARINA DEVAM EDİYORSUNUZ'

 AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik: 'Devlet millet el ele verip sizin ortağınızın yaktığı ormanlarımızı kurtarmaya çalışırken, siz halen yalan rüzgârına devam ediyorsunuz. Yalanlarınızın içinde boğulacaksınız.' ifadelerini kullandı.

'NEFRETİ KÖRÜKLMEYE ÇALIŞAN ÇİRKİN BİR YALAN'

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal: '1982 yılında yapılan bir düzenleme üzerinden orman yangınlarını açıklamak; kasıtlı, sistematik, nefreti körüklemeyi amaçlayan çirkin bir yalan.' açıklamasında bulundu.

'TANKA ÇIKMAKTAN EKSAVATÖRE TERFİ ETMİŞ'

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan: 'Hımm; tanka çıkmaktan ekskavatöre terfi etmiş! Düzenleme 39 yıldır var olan yetkinin Turizm Bakanlığı'yla sınırlandırılması.' dedi. 

'YAZIKLAR OLSUN ŞU DÜŞTÜĞÜNÜZ DURUMA BAKIN'

MHP Genel Başkan Başdanışmanı Eyyup Yıldız: 'Sen bu ülke için gerçekten yemin ederim milli bir güvenlik sorunusun kafayı iyice sıyırmış freni patlamış kamyon gibisin. Yazıklar olsun şu düştüğünüz hale bakın göz kalp kararmış kapanmış.' ifadelerini kullandı.

'ŞİRAZENİZ KAYMIŞ'

 AK Parti Gaziantep Milletvekili Ali Şahin: 'İnsan kinini insanlığının önüne geçirmeye görsün... 'Yangınları ormanlarda yapılaşmak için iktidar çıkardı!' diyebilecek kadar şirazeniz kaymış!' diye konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal