Son Dakika: Ülke Genelinde Elektrik Kesintileri Yaşanıyor!

Ülke genelinde elektrik kesintileri yaşanıyor. İstanbul ve İzmir başta olmak planlı yapılanların yanı sıra 'planlı' olmayan elektrik kesintileri de meydana geliyor.

02.08.2021-10:47 - (Son Güncelleme: 02.08.2021-14:12) Son Dakika: Ülke Genelinde Elektrik Kesintileri Yaşanıyor!

Ülke genelinde elektrik kesintileri yaşanıyor. İstanbul ve İzmir başta olmak planlı yapılanların yanı sıra 'planlı' olmayan elektrik kesintileri de meydana geliyor. Türkiye’de sabah saatlerinden itibaren elektrik kesintileri yaşanıyor. İstanbul ve İzmir'deki elektrik dağıtım şirketlerinin internet sitelerine ve çağrı merkezlerine ise henüz ulaşılamadı. 

PLANLI KESİNTİLER VAR 

Bununla beraber Ege Bölgesi'nde meydana gelen elektrik kesintilerinin bir bölümünün daha önce duyurusu yapılan 'planlı kesintiler' olduğu dile getirildi. Yatırım tesislerinin devreye alınması, arıza onarım ve bakım gibi sebepler ile gerçekleşen elektrik kesintilerinin detayları elektrik dağıtım şirketleri tarafından açıklandı. 

İşte elektrik kesintisinin yaşanacağı iller ve kesintilerin bitiş saati:

Arnavutköy, Avcilar, Bagcilar, Bahcelievler, Basaksehir, Bayrampasa, Besiktas, Beylikdüzü, Beyoglu, Büyükcekmece, Çatalca, Esenler, Esenyurt, Eyüpsultan, Gaziosmanpasa, Güngören, Kagithane, Kücükcekmece, Sariyer, Sultangazi, Sisli, Zeytinburnu ilçelerinde genel elektrik kesintisi yaşanıyor. Yetkililerin yaptığı açıklamaya göre kesintilerin 1 saat içerisinde biteceği düşünülüyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal