30.04.2021-10:46 (Son Güncelleme:14.05.2021-14:35)


1

Ali Atay

Ali Atay

Geçen senelerde Hazal Kaya ile dünya evine giren Ali Atay, bale sanatçısı Ebru Cansız ile hemen hemen beş yıllık bir evlilik yaşamıştı. Atay'ın mutluluğu Hazal Kaya'da bulduğuna hepimiz tanık olduk zaten...



2

Halit Ergenç

Halit Ergenç

Hemen hemen bir sene evlilik yaşadığı Gizem Soysaldı ile evliliğini sonlandıran Halit Ergenç de mutluluğu Bergüzar Korel'de buldu. Çift hemen hemen 11 senedir evli.



3

Hamdi Alkan

Hamdi Alkan

Canan Hoşgör ile 2 defa evlenip boşanan Hamdi Alkan, aşkı 2014'ten beri evli olduğu Selen Görgüzel'de buldu. Hoşgör ve Alkan'ın Ayşe ile Zeynep adında 2 de kız çocukları var.



4

Başak Dizer

Başak Dizer

Dizer'de mutluluğu ilk evliliğinde bulamayan isimlerden. Başak Dizer, Oren Fransez kısa bir evliliğin ardından boşandı. Kıvanç Tatlıtuğ ile 2016'da evlenen Başak Dizer, mutluluğu ikinci kocasında buldu.



5

Ceyda Düvenci

Ceyda Düvenci

Bülent Şakrak ile evli olan Düvenci, Şakrak'tan önce 2 evlilik daha yapmıştı. Kaan Girgin ile Engin Akgün ile evlilikler yapan Düvenci, aşkı şu anki hayat arkadaşı Bülent Şakrak'ta buldu!



6

Murat Yıldırım

Murat Yıldırım

Dizi setinde tanışarak aşık olduğu Burçin Terzioğlu ile dünya evine giren Murat Yıldırım, hemen hemen altı yıllık evliliklerini tek celsede şiddetli geçimsizlik sebebiyle noktaladı. Yıldırım mutluluğu, ayrıldıktan 2 sene Faslı oyuncu Iman Elbani'de buldu! Çift 4 yıldır evli.



7

Kibariye

Kibariye

Uzun seneler Tunay Ürek ile evlilik yaşayan şarkıcı Kibariye, aşkı ikinci kocası Ali Küçükbalçık'ta buldu! Çift neredeyse 21 yıldır evli!



8

Pınar Altuğ

Pınar Altuğ

2000'de evlendiği Umut Elçioğlu ile sadece 3 sene evli kalan Pınar Altuğ'un, o zamanlar eşini aldattığı; çiftin o sebeple yollarını ayırdığı öne sürülmüştü. Altuğ bu ayrılıktan sonra, hepinizin de bildiği gibi gerçek aşkı Yağmur Atacan'da buldu. Çift, uzun senelerdir çok mutlu bir evlilik yaşıyorlar!



9

Kaan Tangöze

Kaan Tangöze

Seçkin Piriler ile evliyken Kıvılcım Ural ile yasak aşk yaşadığı ortaya çıkan Tangöze, Piriler ile yollarını ayrıldıktan sonra Kıvılcım Ural ile evlenmişti. Tangöze de mutluluğu ikinci evliliğinde bulmuş isimlerden.



10

Demet Şener

Demet Şener

İbrahim Kutluay'dan aldatıldığı için boşanan Demet Şener, aşkı 2. kocası Cenk Küpeli'de buldu!



11

Caner Erkin

Caner Erkin

İlk karısı Asena Atalay ile oldukça olaylı bir şekilde boşanan futbolcu Caner Erkin, aşkı ikinci eşi oyuncu Şükran Ovalı'da buldu. Çiftin, Mihran Ela adında kız bebekleri var.



12

Tülin Şahin

Tülin Şahin

12 senelik evliliğini ani bir kararla sonlandıran Tülin Şahin, geçen senelerde bir süredir aşk yaşadığı Portekizli Pedro de Noronha ile sessiz sedasız dünya evine girerek mutluluğu tekrar yakaladı!



13

Selçuk Yöntem

Selçuk Yöntem

Selçuk Yöntem ve Zuhal Olcay çifti, üniversiteden sonra evlenmiş; fakat bu evlilik hemen hemen 3 sene sona ermişti. Selçuk Yöntem de aşkı 2. evliliğinde buldu. Kendisi 33 senedir Cihan Yöntem ile evli.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr