06.05.2022-10:23 (Son Güncelleme:06.06.2023-12:08)


1

Deprem uzamından korkutan tahmin

Deprem uzamından korkutan tahmin

Hoogerbeets’in, 3 Şubat'ta sosyal medyada yaptığı paylaşımda "Er ya da geç bu bölgede (Güney-Orta Türkiye, Ürdün, Suriye, Lübnan) 7.5 deprem olacaktır" ifadelerini kullandı. Hoogerbeets, daha önce de Türkiye'de meydana gelen birçok depremi bilmesiyle biliniyordu. Avustralyalı gökbilimci, 'deprem kahini' olarak biliniyor ve dünya çapında da yaptığı tahminlerle bilniyor. Ünlü isimin İstanbul depremi hakkında ki açıklamasıda merak ediliyor.



2

Ankara sokaklarını fareler bastı

Ankara sokaklarını fareler bastı

Ankara'da etkili olan yağışlar cadde ve sokaklarda sele neden oldu. Göle dönen şehirde lağamların taşması ile farelerde sokaklara döküldü. Farelerin artması ile korkuya kapılan vatandaş polise haber verirken, bazı insanlar ise Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a sitem etti. Cumhurbaşkanlığı seçimleri iin oradan ortaya koşan Yavaş'ın şehri çok boşladığını dile getiren vatandaş isyan etti.



3

Sosyal medyanın en tuhaf dertleri

Sosyal medyanın en tuhaf dertleri

Ferhat Göçer. Z kuşağı ile ilgili attığı tweet hem komik hem de tuhaf türden.



4



5

Sevgilisi kadın çıktı

Sevgilisi kadın çıktı

Çift ne zaman cinsel ilişkiye girecek olsa Tarjit hep karanlık bir ortam tercih ediyordu. Roxanne başlarda bunu Tarjit'in kendine olan güvensizliğine bağladı ancak bu durum ısrarlar devam ediyor olması onu kuşkulandırdı ve bir şeylerin ters gittiğinin farkına vardı. Şüphelerinin artması üzerine sevgilisinin doğum belgesine ulaşan Roxanne, onun aslında bir kadın olduğunu ve adının da Hannah Walters olduğunu öğrendi. Ayrıca evde protez bir cinsel organ buldu. Tarjit ilişkide oldukları süre boyunca, göğüslerini bantla saklayıp cinsel ilişki oyuncağı kullanarak ve karanlıkta ilişkiye girerek Roxanne’i bir erkek olduğuna inandırmıştı.



6

Gerçekleri öğrendikten sonra şaşkına döndüğünü söyleyen genç kadın, daha sonra sevgilisinden ölümüne dayak yediğini belirtti. Roxanne bir süre, Tarjit tarafından şiddete uğramaya devam etti. Sonunda komşuları genç kadının çığlıklarını duyup polisi arayınca, tüm olay ortaya çıktı. Yapılan araştırmalar, Tarjit’in daha önce 16 yaşındaki iki kişiyi daha benzer şekilde kandırdığı ortaya çıkardı. Tarjit, cinsel saldırı, bedensel saldırı ve öldürme tehdidi suçlarından 10 yıl hapis cezası alırken Roxanne, “Tarjit Singh hayatımın en büyük hatasıydı. Hala kabuslar görüyorum ama o yalancının hayatımı mahvetmesine izin vermeyeceğim” diye konuştu.



7



8



9



10



11



12

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR