İki Abla 15 Yaşındaki Kardeşlerini Para Karşılığında Pazarladı!

Afyonkarahisar'da 15 yaşında olan ufak kız kardeşlerini para karşılığında erkeklere pazarlamaya çalışan 2 abladan biri emniyet güçlerinin gerçekleştirdiği operasyonda fuhuş yaparken basıldı. Emniyet olaya karıştığı öne sürülen 31 şahsın ifadesine başvururken, yakalanan 2 abla adliyeye gönderildi.

06.11.2020-10:10 - (Son Güncelleme: 06.11.2020-10:08) İki Abla 15 Yaşındaki Kardeşlerini Para Karşılığında Pazarladı!

Gelen ihbar üzerine harekete geçen İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Ahlak Büro Amirliği görevlileri operasyon başlattı. E.T. adlı kız çocuğunu ablalarının fuhşa zorlandığı doğrultusunda ihbar alan görevliler, çocuğun Kübra T. ve Büşra B. adlı iki ablasını teknik ve fiziki izlemeye aldı.

ZANLI ABLA FUHUŞ YAPARKEN BASILDI

Operasyon başlatan emniyet güçleri ablalardan Kübra T.'yi Erenler Mahallesi'nde bir erkekle fuhuş yaparken, Büşra B.'yi da Cumhuriyet Mahallesi'ndeki evinde yakalandı. Zanlıların kullandıkları cep telefonlarına el koyulurken, hadiseyle alakalı olduğu öne sürülen 31 şahsın da ifadesi alındı.

YAKALANAN 2 ABLA OLAYI GÖRÜNTÜLEYEN GAZETECİLERE SALDIRDI

Ufak kardeşlerini para karşılığı erkeklere pazarladıkları öne sürülen ahlaksız ablalar emniyet güçleri tarafından adliyeye gönderildi.

Ablalar adliyenin girişinde de onları görüntüleyen gazetecilere küfürler savurdu. Kız kardeşlerini pazarlamaya çalıştıkları için gözaltına alındıkları iddia edilen kadınları emniyet güçleri sakinleştirdikten sonra adliyeye girmelerini sağladı.

Ahlaksız kardeşler savcılık sorgusunun peşinden hakim karşısına çıkarılmaları bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal