İhtiyar Kurtlar filmi konusu nedir? İhtiyar Kurtlar 19 Mart Cumartesi TV’de İlk Kez TRT 1’de

TRT1 kanalı 18 Mart Çanakkale Zaferi'ne özel bir film yayınlayacak. İhtiyar Kurtlar isimli sinema filmi TRT1 ekranında izleyici ile buluşacak . Filmin oyuncu kadrosu ve konusu ise dikkat çekiyor.

18.03.2022-19:33 - (Son Güncelleme: 18.03.2022-19:34) İhtiyar Kurtlar filmi konusu nedir? İhtiyar Kurtlar 19 Mart Cumartesi TV’de İlk Kez TRT 1’de

TRT1, 18 Mart Çanakkale Zaferi kutlamalarına layık olarak ekranlara günün önemini anlatan bir film ile izleyiciyle buluşuyor. TV'de ilk olan "İhtiyar Kurtlar" isimli film 19 Mart 16.15 saatinde ekranlarda olacak. 

"İhtiyar Kurtlar" filmi konusu ve kadrosu

Oyuncu kadrosunda Ege Aydan, Selahattin Taşdöğen, Serhat Özcan, Necmettin Çobanoğlu, Yusuf Aytekin, Hülya Böceklioğlu, Musab Ekici, Deniz Evin ve Gaye Turgut Evin’in yer almakta olan  “İhtiyar Kurtlar” sinema filminin yönetmen koltuğunda ise Selahattin Sancaklı yer almakta. 

ihtiyar kurtlar

Filmin konusu ise günün anlam ve önemine uygun olarak seçilmiştir. Filmde  Nazım çavuş vardır. Bu karakter 1877-1878 Osmanlı-Rus savaşında Plevne’de savaşmış bir Gazi olarak karşımıza çıkar. Rus tabyalarına yapılan bir baskında komutanları ağır yaralanır ve Yusuf komutanı orada bırakmak zorunda kalırlar. Yıllar sonra komutanın yeğeni Yusuf’ta Çanakkale savaşında esir düşer. Bu haberi alan Nazım çavuş ve Plevne’de omuz omuza savaştığı dört askeri ile beraber Çanakkale savaşında esir düşen Yusuf teğmeni kurtarmak için Çanakkale cephesine kendilerince bir operasyon düzenlerler. Film oldukça heyecanlı ve hareketlidir. Soluksuz izleyeceğiniz bir film olan "İhtiyar Kurtlar" yarın TRT1 ekranlarında. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal