İhtiyaç sahipleri dikkat: Aile Destek Programı ödemeleri hesaplara yatıyor

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı ile ihtiyaç sahiplerine bu ay toplamda 4 milyar lira ödeme yapılacağını belirtti.

10.02.2024-10:22 - (Son Güncelleme: 10.02.2024-17:43)

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, bu ayki ödemeyle beraber ihtiyaç sahiplerine şimdiye kadar 68,3 milyar liralık destek sağladıklarını ifade etti. 

Aile Destek Programı ödemeleri hesaplara yatıyor

AA’da yer alan habere göre; Sosyal yardımlardan düzenli olarak faydalanan hanelerin yanı sıra düzenli sosyal yardım alamayan, ancak herhangi bir dezavantajı bulunmayan haneleri de gelir kriteri üzerinden programa dahil ettiklerini belirten Göktaş, şunları ifade etti:

Aile Destek Programı

"Bakanlık olarak, değişen hayat koşullarını dikkate alarak sosyal yardım programlarının etkinliğini artırıyoruz ve bu yardımları bütünlük ilkesi çerçevesinde uyguluyoruz. Toplumun her kesimine eşit ve adil bir hizmet anlayışıyla ulaşıyoruz, hiçbir ayrım yapmıyoruz."

Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı kapsamında hanelere düzenli destek sağladıklarını belirterek, "İhtiyaç sahibi hanelerimize yönelik hayata geçirdiğimiz desteği sürdürerek onların yanında olmaya devam ediyoruz. Bu ay içinde Türkiye Aile Destek Programı ödemelerini hesaplara aktararak ihtiyaç sahibi hanelere 4 milyar lira destek sağlayacağız." dedi.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal