İhtiyaç durumundaki vatandaşlara bankalardan müjde: Sıfır faizli 300 bin TL kredi fırsatı! Başvuru detayları belli oldu

Ekonomik olarak zor durumda olan vatandaşlara bankalardan müjdeli haber geldi. Belirli şartları sağlayan kişilere sıfır faizsiz olacak şekilde 300 bin TL’lk kredi sağlanacak. İşte başvuru detayları...

22.11.2022-10:23 - (Son Güncelleme: 22.11.2022-17:13) İhtiyaç durumundaki vatandaşlara bankalardan müjde: Sıfır faizli 300 bin TL kredi fırsatı! Başvuru detayları belli oldu

Bankalardan ihtiyaç sahiplerine sıfır faizli kredi müjdesi geldi. Çeşitli sebeplerden dolayı banka kredilerini araştıran vatandaşlara Halkbank tarafından 300 bin TL’lik kredi sağlanacak. Söz konusu 300 bin TL kredi sıfır faizli şekilde sağlanacağı için binlerce vatandaş, kredi başvuru detaylarını öğrenmek için internet üzerinden araştırma yapıyor. 

Sıfır faizli 300 bin TL kredi fırsatı

KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimini bitiren genç girişimcilere 3000 bin TL'ye kadar sıfır faizli kredi imkanı sağlanıyor. Ayrıca krediye başvuru yapacak adayların, redi başvuru tarihi itibarıyla 35 yaşını tamamlamamış olması isteniyor. Genç girişimciler KOSGEB tarafından onaylanan projelerini Halbank'a sunabilir ve yüzde 100 indirimli 300.000 TL'ye varan kredi imkanından yararlanabilir.

Bu kredi, KOSGEB tarafından sağlanan hibe ve faizsiz kredi desteğinden yararlananlara verilmeyecek. Ayrıca, önceki yıllardan Hazine ve Maliye Bakanlığı faiz destekli kredi borcu bulunanlar da sıfır faizli kredi imkanından yararlanamayacak.

Sıfır Faizli 300 Bin TL Kredi

Halkbank’tan açıklama geldi

Halkbank 300 bin TL kredi hakkında şu açıklamaya yer verdi:

"Başvuru tarihi itibarıyla son 5 yıl içinde, 2016 yılında uygulamaya konulan KOSGEB Sıfır Faizli İşletme Kredisi Faiz Desteği Protokolü ile 2017 yılı KOSGEB Sıfır Faizli İşletme Kredisi Faiz Desteği Protokolü kapsamında KOSGEB destekli kredilerden yararlanan esnaf ve sanatkarlar ile deprem, heyelan, sel afetlerine ve/veya terör olaylarına maruz kalmaları nedeniyle KOSGEB Acil Destek Kredisi Programı kapsamında KOSGEB destekli kredilerden yararlanan esnaf ve sanatkarlar hariç, diğer kamu kurum ve kuruluşların faiz ve/veya hibe desteği niteliğindeki desteklerinden yararlanan esnaf ve sanatkarlar Hazine ve Maliye Bakanlığı faiz destekli bu kredilerden faydalanamayacaktır. "

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal