Abdurrahim Albayrak’ın torunu toprağa verildi: Batuhan Bostancı hakkında üzücü detay

Galatasaray eski yöneticilerinden Abdurrahim Albayrak’ın torunu Batuhan Bostancı dün toprağa verildi. AVM’den düştüğü iddia edilen 15 yaşındaki genç hakkında üzücü bir detay ortaya çıktı. Batuhan’ın annesi ayakta kalmakta zorlanırken, babası acısını içinde yaşamaya çalıştı.

22.11.2022-09:52 - (Son Güncelleme: 22.11.2022-17:12) Abdurrahim Albayrak’ın torunu toprağa verildi: Batuhan Bostancı hakkında üzücü detay

Galatasaray’ın eski yöneticilerinden Abdurrahim Albayrak’ın 15 yaşındaki torunu Batuhan Bostancı, dün Şişli’deki bir AVM’nin 4. katındaki yemek bölümünden düşerek hayatını kaybetti. Batuhan Bostancı’nın cenazesi, Eyüp Sultan Camisi'nde ikindi namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. AVM’den düştüğü iddia edilen 15 yaşındaki genç hakkında üzücü bir detay ortaya çıktı. Batuhan’ın annesi ayakta kalmakta zorlanırken, babası acısını içinde yaşamaya çalıştı. 

Batuhan Bostancı hakkında üzücü detay

Beşiktaş camiasının saygın isimlerinden Asil Bostancı’nın oğlu olan 15 yaşındaki Batuhan Solmaz'ın City's Nişantaşı'nın yemek katında bulunan balkondan sokağa düştüğü açıklanmıştı. Batuhan'ın intihar ettiği ortaya çıktı. Batuhan Bostancı'nın Instagram hesabına ölüm tarihini yazdığını gösterdiği iddia edilen paylaşımlar yapılırken, "Yine iddiaya göre Batuhan bir süre önce yakın arkadaşlarına yakında cehennemi göreceğim demiş" iddiası da gündeme geldi. 

Abdurrahim Albayrak Torunu

Batuhan Bostancı’nın ailesi ayakta durmakta zorlandı

Batuhan Bostancı’nın cenazesinde; Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, Galatasaray Kulübü Eski Başkanları Faruk Süren, Adnan Polat da vardı.

Abdurrahim Albayrak Torunu-1

Cenazede siyasiler, iş dünyası ve spor dünyasının önde gelen isimleri, Bostancı ve Albayrak ailelerinin yakınları ve merhum Batuhan Bostancı’nın arkadaşları cenazede saf tuttu. Batuhan Bostancı'nın cenaze töreninde annesi yıkılmış bir haldeydi.

Abdurrahim Albayrak Torunu-2

Abdurrahim Albayrak ve Asil Bostancı, cenazenin başında taziyeleri kabul etti. İkindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Batuhan Bostancı’nın naaşı Zincirlikuyu Mezarlığı’na defnedildi.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal