İhale Karşılığı CHP’li Başkan'a 1.5 Milyon TL Değerinde Ultra Lüks Makam Aracı!

Bilecik Belediyesi’nde ultra lüks makam aracı şu sıralar ilk sırada konuşulan gündem konusu halini aldı. CHP'li Belediye Başkanı Semih Şahin'in kullandığı ve piyasa değeri yaklaşık 1.5 milyon lira olan makam aracının ise akıbeti sorgulanıyor.

14.09.2021-10:13 - (Son Güncelleme: 14.09.2021-10:26) İhale Karşılığı CHP’li Başkan'a 1.5 Milyon TL Değerinde Ultra Lüks Makam Aracı!

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin'in kullanmaya başladığı ve değeri yaklaşık 1.5 milyon TL olan VIP makam aracı gündemde olan konuların başında geliyor.

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, göreve geldiği ilk gün Osmanlı eserlerini toplatmıştı. Bunun üzerine çok sert tepkiler almıştı. Şahin, bütün öğretmen ve polislere İstanbul Sözleşmesi’ni kullanarak hakaret ederek yeni bir skandala imza atmıştı.

1.5 MİLYON LİRA DEĞERİNDE ULTRA LÜKS MAKAM ARACINA BİNİYOR

CHP'li Şahin, ekonomik alanda da devamlı yalan paylaşımlar yaparak hükümeti hedef almaya devam ediyor. Şahin’in, hali hazırda lüks bir makam aracı bulunuyorken, 1.5 milyon TL değere sahip yeni bir VIP makam aracına bindiği görüldü.

Vatandaşlar, aniden ortaya çıkan makam aracına sert tepkiler gösterdi. Aracın nereden geldiğini ve ne şekilde temin edildiğini öğrenmek istediklerini söyledi.

ULTRA LÜKS VE PAHALI

CHP’li Şahin’in aracında, dev plazma TV, internet bağlantısı ve Bluetooth, derin donduruculu buzdolabı, deri ve ısıtmalı koltuklar, lüks iç aydınlatma bulunuyor.

Satın alındığı takdirde değeri 1.5 milyon TL olana araç, kiralandığında ise günlük en az 400 TL, aylık ise en düşük 10 bin TL ödeniyor.

Aniden ortaya çıkan VIP makam aracının sorumlusu olarak kamuoyunda Bilecik Belediyesi'nden yüksek rakamlarla altyapı ihalesi alan firmanın bulunduğu iddiaları yer alıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal