İETT otobüsü direksiyonu kaldırıma kırdı! Facianın eşiğinden dönüldü

Beşiktaş Ortaköy'de içi yolcu ile dolu olan İETT otobüsü, yağmur nedeniyle kayganlaşan yoldan yokuş aşağı doğru kayarak kaldırıma çıktı. İşte haberin detayları...

22.06.2022-12:07 - (Son Güncelleme: 22.06.2022-12:07)

Akılalmaz olay dün saat 11.00 sularında Ortaköy Portakal Yokuşu'nda meydana geldi. Gelen bilgiye ilişkin, Ortaköy- Taksim seferini yapan DT2 kodlu İETT otobüsü, yağmur nedeniyle yolun kayganlaşması ve şoförün direksiyon hakimiyetini kaybetmesinin ardından Portakal Yokuşu'ndan aşağıya doğru kaymaya başladı. 

Yokuş aşağı kayan İETT otobüsü, yol kenarında yer alan ağaçlara ve demir dubalara çarptı. Öte yandan otobüsün içerisine metrelerce uzunlukta bir dal saplandı. Otobüste bulunan bir yolcu aracın camından içeri giren daldan dolayı hafif şekilde yaralanırken, otobüsün kaza yaptığı anlar ise güvenlik kamerasına an be an kaydedildi. 

Saniye saniye kamera görüntülerine yansıdı 

Söz konusu kameraya yansıyan görüntülerde kayarak ilerleyen otobüsün yol kenarında bulunan ağaçlara ve demir dubalara çarptığı görülmektedir. İETT otobüsünün metrelerce uzunluktaki ağaç dalıyla birlikte ilerlemesi de kamera görüntülerine yansıdı.


Hüsna Gizem Güven
husnagguven@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal