İETT 2022 işçi ve personel alımı başladı! İETT 2022 personel alımı başvuru şartları

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İETT bünyesine bulundurulmak üzere işçi ve personel alımının başladığı müjdesini iş arayan vatandaşlara duyurdu. Bu haberle beraber İETT 2022 personel alımı başvuru şartlarını öğrenmek için arama motorlarına yöneldi. Konu hakkında yapılması gerekenleri haberimizde bulabilirsiniz.

18.04.2022-17:03 - (Son Güncelleme: 18.04.2022-17:03) İETT 2022 işçi ve personel alımı başladı! İETT 2022 personel alımı başvuru şartları

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul’da yaşayan ve iş arayan vatandaşlara müjdeli haberi verdi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı İETT İşletmeleri Genel Müdürlüğü’nün yayınladığı ilana göre İETT bünyesinde görevlendirilmek üzere işçi ve personel alımı yapılacak. Bu iş ilanını büyük bir sevinçle karşılayan insanlar arama motorları üzerinden İETT 2022 personel alımı ve başvuru şartlarını öğrenmek için yoğun bir çaba sarf ediyor.

İETT işçi ve personel alımı başvuru şartları nelerdir?

İETT’nin işçi ve personel alımına başvuru yapmak isteyen kişilerin karşılamaları gereken bazı şartlar bulunuyor. İşte gereken o şartlar:

T.C. vatandaşı olmak,

KPSS P48 puan türünden en az 80 ve üzeri puan almak,

Üniversitelerin lisans eğitimi veren fakültelerinin Hukuk, Siyasal Bilgiler, İktisat, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve İşletme bölümlerinden mezun ve dengi mezunu olmak,

35 yaşını doldurmamış olmak,

Askerliğini tamamlamış veya ilişiği kesilmiş olmak,

Sağlık sorunları olmayan,

İETT müfettiş yardımcılığı alımı sınavına 2’den fazla katılmamış olmak,

Müfettiş yapabilecek şartlara sahip olmak istenen şartlar arasında bulunuyor.

İETT 2022 personel alımı

İETT’nin işçi ve personel alımına başvuru yapmak isteyen vatandaşlar başvuru işlemlerini 9 Mayıs - 20 Mayıs 2022 tarihleri arasında gerçekleştirebilirler. Başvuru işlemleri sadece İETT’nin resmi internet sitesi üzerinden online olarak yapılacak. Başvuru işlemleri sadece online olarak yapılacak.

İETT’nin işçi ve personel alımı ilanına girmeye hak kazanan adaylar 27 Mayıs - 3 Haziran 2022 tarihleri arasında sınav giriş belgelerini İETT’ni internet sitesi üzerinden çıkarabilecekler.

Yazılı ve sözlü olmak üzere iki sınava girecek olan adayların sınavları 14 Haziran 2022 tarihinde İETT Genel Müdürlüğü Kağıthane Garajında yer alan İETT Sosyal Tesislerinde yapılacak. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal