22.01.2024-17:46 (Son Güncelleme:22.01.2024-18:11)


1

İbrahim Tatlıses'in Derya Tuna ile olan evliliğinden dünyaya gelen İdo Tatlıses ve eşi Yasemin Şefkatli ikiz bebeklerini kucaklarına aldı.



2

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in kendisi gibi müzikle ilgilenen oğlu İdo Tatlıses, 2021 yılında Yasemin Şefkatli ile görkemli bir organizasyon ile dünya evine girmişti. Mutlu evlilikleri süren ünlü çiftten 9 ay önce takipçilerini sevindiren müjdeli bir haber gelmişti. Daha önce hamilelik iddialarını yalanlayan Şefkatli'nin ikiz bebek beklediği duyurulmuştu.



3

Hamilelik sürecinde sosyal medyayı aktif olarak kullanan Şefkatli, 1 ay önce ikizlerinin baby shower partisini yapmıştı. Çiften doğumla ilgili henüz bir açıklama gelmedi.



4

İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli'nin günler süren isim arayışı babalarının adlarını vermekle son bulmuştu. Mutlu çift, bebeklerine İbrahim ve Sinan adını verdiler.



5

Yasemin Şefkatli ve İdo Tatlıses, baby shower partisi düzenlemişti. Pozlarını sosyal medya hesabından paylaşan Şefkatli'nin güzelliği göz kamaştırmıştı.



6

Bebe mavisi bir bluz ve beyaz bir pantolonla maviler içindeki konseptle uyumlu bir görünüm yakalayan Şefkatli'nin pozları kısa sürede yoğun ilgi görmüştü. İkiz bebeklere hamile olmasına rağmen fit görüntüsünü de kaybetmeyen Şefkatli'ye sevenlerinden çok sayıda yorum gelmişti.



7

Anne-baba olma heyecanı yaşayan çiftten ilk fotoğraf geldi. İşte o anlar...

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr