22.01.2024-17:21 (Son Güncelleme:22.01.2024-17:21)


1

Güzel oyuncu geçtiğimiz günlerde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla yeni bir marka kurduğunu takipçileriyle duyurmuştu. Önceki gün Etiler Akmerkez’de görüntülenen ve şimdilerde 6 aylık hamile olan ünlü oyuncu, hamileliğine dair yaptığı samimi açıklamalarla adından söz ettirdi.



2

Bir dönemin oldukça popüler olan dizisi Yasak Elma'da 'Yıldız' rolüyle yer alarak geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü oyuncu Eda Ece, hamilelik haberinin ardından geçtiğimiz gün ilk kez kameralara görüntülendi.



3

Muhabirlerin soruları üzerine hakkında merak edilenleri samimiyetle yanıtlayan ünlü oyuncu, hamilelik sürecine dair ilk kez konuştu. Eda Ece; "Herkesi eğlendirdim çocuğumu eğlendiremedim." şeklinde açıklamalarda bulundu.



4

2023 yılında oyunculuk kariyerine ara vererek ünlü basketbol oyuncusu Buğrahan Tuncer ile dünya evine giren Eda Ece, oldukça görkemli bir düğünle evlenmişti. Evliliğinden kısa bir süre sonra hamile olduğunu açıklayan ünlü oyuncu, şimdilerde doğacak olan kız bebeğiyle annelik duygusunu tatmaya gün sayıyor.



5

Hamilelik sürecinde de boş durmadığından bahseden Eda Ece, röportajı sırasında "Hamileliğimin kış aylarına denk gelmesi iyi oldu. Yazın zorlanırdım. Bu arada bir giyim markası çıkardım. İnternetten satışa başladık. Kumaş dersi de aldım." şeklinde açıklamalarda bulundu.



6

amileliğinin ilk 3 ayında çok zorlandığını dile getiren ünlü oyuncu, bu süreçte eşiyle olan iletişimi şu sözlerle anlattı: "Tam bir eziyet oldu bu durum. Kız hamileliği daha zormuş. Gupse Özay ve Aslı Enver ile konuşuyorum. Gupse’nin ‘Lohusa’ filmini izlemek istiyorum. Ama Gupse ‘İzleme sakın. Duygusalsın, ağlarsın’ dedi. Hem gülmek hem de ağlamak için izleyeceğim. Kadınlara iyi davranmak lazım bu dönemde. Eşlerinize iyi davranın. Buğra da süperdi bu arada, kendisine teşekkür ediyorum. Bebeğim de sabah 5’te başlıyor tekmelemeye, aşırı tekmeci. Neden içeride bu kadar sıkıldı anlamadım. Herkesi eğlendirdim çocuğumu eğlendiremedim." dedi.



7

Röportajı sırasında kız bebek beklediklerini söyleyen Eda Ece, isim seçme konusunda kararsız kaldıklarından da bahsetti. Eda Ece; "Benim ismimi de son dakika koymuşlar. Normal bir isim koymak istiyorum. Yeni isimler çok değişik. Yeğenimin sınıf listesini baktım, ‘Lili, Lala, Lolo’ gibi isimler var. Annemin adı Ayşe, en kötü onun ismini koyacağım." dedi.



8

Yakın arkadaşı Şevval Sam'ın bu süreçte olan desteğine de değinen ünlü oyuncu; "Meksika’dan yerel kıyafetler almış. Kızımı, bohem yetiştirmeye çalışıyor." diye konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr