ICX coin nedir? ICX coin projesi ve yol haritası

Bağımsız olan blok zincirleri arasında birbirleri ile etkileşim göstermesine izin vermeyen ağ olarak tasarlanmış bir blockchain ICON, teknolojik alanda büyük destek gören bir coindir. Peki, ICX coin nedir? İşte, ICX coin projesi ve yol haritası..

18.03.2022-23:25 - (Son Güncelleme: 18.03.2022-23:26) ICX coin nedir? ICX coin projesi ve yol haritası

ICON, genel olarak birlikte çalışmaya odaklana  merkezsiz bir blockchain ağıdır. ICX Coin ise ICON ağına özgü olan bir kripto para birimidir. Yatırımcılar ise son zamanlarda ICX coin hakkında araştırma yapmaya başlarlarken ICX coin projesi ve yol haritası ile ilgili de bilgi sahibi olmaya çalışıyorlar.

ICX coin nedir?

ICON, yaratılış biçimi olarak blok zincir aktarım protokolü olarak çıkarılmıştır. Dünyanın en çok kullanılan Bitcoin ve Ethereum gibi birbirlerinden bağımsız olan blok zincirlerini birbirine bağlayarak işlem yapma özelliğine sahiptir. Bu özellik ise ICON’a, benzeri olmayan çapraz zincir kullanma yeteneği kazandırır.

ICX coin nedir?

Loopchain platformunu kullanan ve Republic aracılığı ile blok zincirlerinde toplulukları birbirine bağlayan ICX coin, EOS ve Tron adıyla biline ve büyük kripto paraları tarafından kulalnılan PoS (Prof of Stake) algoritmasını da benimser. 

ICX coin projesi ve yol haritası

Son yıllarda fiyat olarak çok fazla farklılık göstermeyen ICON Coin, düzenli yayınladığı yeni gelişmeler ve yeni güncellemelerle büyük ölçüde büyüme göstermiştir. 2017’nin sonundan beri verdiği tüm vaadleri yerine getirmeye çalışan ICX coin projesi özellikle Güney Kore’deki birçok kurumun benimsediği proje haline gelmiştir. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal