İçişleri Bakanlığı: Azez'de 2 Şehidimiz Var!

Fırat Kalkanı Harekat Bölgesi'nde PKK/PYD terör örgütü tarafında TSK ait zırhlı araca güdümlü füzeyle saldırı yapılan saldırı sonucunda 2 özel harekat polisimiz şehit oldu, 2 polisimiz yaralı.

11.10.2021-12:55 - (Son Güncelleme: 11.10.2021-13:04) İçişleri Bakanlığı: Azez'de 2 Şehidimiz Var!

Fırat Kalkanı Harekat Bölgesi'nde PKK/PYD terör örgütü tarafında TSK ait zırhlı araca güdümlü füzeyle saldırı yapılan saldırı sonucunda 2 özel harekat polisi şehit oldu. Gaziantep Özel Harekat Şube Müdürlüğü kadrosunda görevli polis memuru Cihat Şahin ve Fatih Doğan şehit oldu, 2 özel harekat polisi de yaralandı.

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI AÇIKLAMADA BULUNDU

İçişleri Bakanlığının yaptığı açıklamaya göre, PKK/PYD terör örgütü tarafından yapılan saldırının, Fırat Kalkanı Harekat Bölgesi'ndeki Azez ve Mare arasında seyir halindeki zırhlı araca Tel Rıfat bölgesinden güdümlü füze ile gerçekleştirildiği belirtildi.

Saldırıyla birlikte, Suriye Görev Gücünde görevli 2 özel harekat polisinin şehit olduğu ve 2 özel harekat polisinin de yaralandığı bilgisi paylaşıldı.

Bakanlık tarafından yapılan açıklamada, ‘Şehidimize Cenab-ı Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun.’ ifadeleri yer aldı.

SÜLEYMAN SOYLU’DAN ŞEHİT AİLELERİNE TAZİYE MESAJI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yaptığı paylaşımda, ‘Kahraman Özel Harekat Polislerimiz Cihat Şahin ve Fatih Doğan, Fırat Kalkanı Bölgesi Mare’de, Tel Rıfat Bölgesi'nden PKK-PYD’nin güdümlü füze saldırısıyla Şehit edildiler. Şehitlerimizin ailelerine, Milletimize, Emniyet Teşkilatımıza başsağlığı ve sabır diliyorum.’ ifadelerini kullandı.

KILIÇDAROĞLU'DAN TAZİYE MESAJI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Fırat Kalkanı Harekat Bölgesi'nde şehit olan Özel Harekat Polisi Cihat Şahin'e Allah'tan rahmet, ailesine de baş sağlığı diledi.

Kılıçdaroğlu’nun, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında ‘Fırat Kalkanı Harekat Bölgesi'nde, zırhlı araca güdümlü füze ile yapılan hain saldırı sonucu şehit olan Özel Harekat Polisimize Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı ve sabır, yaralanan Özel Harekat Polislerimize acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.’ ifadeleri ver aldı.

EMNİYET GENEL MÜDÜRÜ, TAZİYE MESAJI VERDİ

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, genel müdürlüğün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında taziye mesajı verdi.

Aktaş, paylaştığı taziye mesajında, ‘Gaziantep Özel Harekat Şube Müdürlüğü kadrosunda görevli polis memuru Cihat Şahin, Suriye Görev Gücü kapsamında 10 Ekim 2021 günü saat 17.00 sıralarında Fırat Kalkanı Herekat Bölgesi Azez-Mare'de zırhlı araçlarla intikal esnasında uğradıkları saldırı sonucu şehit olmuştur. Aziz şehidimize Allah'tan rahmet, ailesine ve milletimize başsağlığı ve sabırlar dilerim.’ dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal