İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan Şampiyonluk Kutlamaları için Açıklama

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ''Süper Lig şampiyonluk kutlamalarının tam kapanma döneminden sonra yapılması hususunda tedbir alınması gerektiğini düşünüyorum'' açıklamasında bulundu.

12.05.2021-14:15 - (Son Güncelleme: 12.05.2021-14:56) İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan Şampiyonluk Kutlamaları için Açıklama

Ankara’da Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi’nde Ramazan Bayramı tedbirlerine dair İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, basın toplantısı gerçekleştirdi.

Toplantıda hafta sonu oynanacak maçların ardından Süper Lig şampiyonunun belli olacağını değinen Bakan Soylu, şampiyonluk kutlamalarına dair uyarılarda bulundu.

TEDBİR ALMAK LAZIM

Bakan Soylu, ''Maçlar cumartesi değil mi? Cumartesi orada bir diplomasiye ihtiyaç var. Şampiyonluk kutlamaları sokağa taşarsa, sağ olsun hem Giresunlular hem Adanalılar minimum ölçekte yaptılar. Sokakta görüntüler oldu ama her tarafa yayılan bir görüntü olmadı. Bu kutlamaların tam kapanma döneminden sonra yapılması hususunda bir diplomatik müzakere yöntemi hem size hem de valimize düşüyor. Buna dair bir tedbir almak lazım geldiğini düşünüyorum. Çünkü neticede üç takım da İstanbul'da. Ve Türkiye'de de aynı şekilde olacak. Eğer bu konuda İstanbul bir şey üretirse, bir ilke kararı üretirse hep beraber iyi bir çağrıda bulunulursa tam kapanma dönemine halel gelmeden bunlar yapılabilir.''

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal