İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: Elimde Öyle İstihbaratlar Var ki Kanınız Donar

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon'da halka hitap etti. Ülkenin en büyük korkusunun istikrarsızlık olduğunu söyleyen Soylu, "Elimde öyle istihbaratlar var ki, asıl kanınız buna donar" dedi.

23.02.2019-15:11 - (Son Güncelleme: 23.02.2019-14:59) İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: Elimde Öyle İstihbaratlar Var ki Kanınız Donar

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ülkenin en büyük korkusunun istikrarsızlık olduğunu söyleyerek, "Bilselerdi bugün terör örgütleriyle beraber aynı ittifakın içerisinde olmazlardı. Elimde öyle istihbaratlar var ki, asıl kanınız buna donar. Hiçbir ahlak, hiçbir memleket duygusu, hiçbir bayrak sevgisi düşünmeden kol kola girenleri görüyor ve iğreniyorum. Yaptıkları pazarlıkları, yaptıkları anlayışı. Bu ülkenin en büyük korkusu istikrarsızlıktır" dedi.

İÇİŞLERİ BAKANI SOYLU, TRABZON'DA KONUŞTU

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, memleketi Trabzon'da, AK Parti Trabzon Gençlik Kolları tarafından yapılan 'Gençliğimiz Geleceğimiz' ismi verilen kahvaltı programında gençlere hitap etti. Soylu, Türkiye'nin kararlılıkla yürüttüğü uyuşturucu ve terörle mücadelede önemli başarılar elde ettiğini söyledi.

"ELİMDE ÖYLE İSTİHBARATLAR VAR Kİ

'Elimde öyle istihbaratlar var, öyle çalışmalar var ki, esas kanınız buna donar' diyen Bakan Soylu, şöyle söyledi:

Bedeli ne olursa olsun, sizin önünüzdeki engelleri kaldırmakla sorumluyuz. İster canımızla ödeyelim, ister karşıdan hakaretlere maruz kalalım, isterlerse bizi anlamasınlar, fakat ne yaparlarsa yapsınlar, bizim onlara söyleyeceğimiz tek bir şey var; 'bilselerdi yapmazlardı.'

Bilselerdi bugün terör örgütleriyle beraber aynı ittifakın içerisinde olmazlardı. Elimde öyle istihbaratlar var, öyle çalışmalar var ki; esas kanınız buna donar. Hiçbir ahlak, hiçbir memleket duygusu, hiçbir bayrak sevdası düşünmeden kol kola girenleri görüyor ve iğreniyorum.

Yaptıkları pazarlıkları, yaptıkları anlayışı. Bu ülkenin en büyük korkusu istikrarsızlıktır. Bu ülkede yönetim istikrarsızlığı meydana çıakrsa, hedeflerimizin hepsini şaşırtırlar. Yönümüzü farklı bir noktaya getirirler. Bunu istemektedirler. Allah bize olanak verdi, uluslararası ve yurt dışında toplantılara katıldım. Ay- yıldızlı bayrağın önünde bu toplantılarda hiç boynumuz eğik olmadı. Yarınlara hep beraber daha güçlü bir şekilde gitmeliyiz.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal