İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Açıkladı: Evlat Nöbetinde Güzel Haber

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medya hesabından evlat nöbeti tutan ailelerden birinin daha evladına kavuşacağını açıkladı.

24.06.2021-10:53 - (Son Güncelleme: 24.06.2021-10:53) İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Açıkladı: Evlat Nöbetinde Güzel Haber

Dağa kaçırılan evlatları için anne ve babaların tüm yurdun birçok yerinde evlat nöbetleri devam ediyor. HDP binalarının önünde bekleyen anne ve babalar her gün PKK'ya lanet sloganları atarak evlatlarının eve dönmesini bekliyor. 

Bugün İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada 5 teröristin daha ikna yoluyla güvenlik güçlerine teslim olduğunu paylaşmıştı. Hatta ikna yoluyla teslim olanların içerisinde Van'da HDP binasının önünde bekleyen bir ailenin de evlatlarından biri olduğu bildirilmişti. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sosyal medya hesabından ikna yoluyla teslim olanlara dair paylaşımda bulundu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ''Evlat nöbetinde bir güzel haber daha'' paylaşımında bulunarak evlat nöbeti tutan ailelerden birinin daha evladına kavuşacağını bildirdi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ''Evlat nöbetinde bir güzel haber daha... Diyarbakır'dan Almanya'ya uzanan Evlat Nöbeti'nde, 26'ncı aile de evladına kavuşuyor. Van'daki Annelerden Atiye Dayan'la konuştuk. Mutluydu. İnşallah devamı gelecek'' dedi.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal