Ice Cube: 'Haberi Duyduğumda, İlk Kobe'ye Mesaj Attım'

Ünlü rap sanatçısı ve oyuncu Ice Cube, Kobe Bryant'la ilgili acı haberi aldığında, ilk mesaj attığı kişinin Kobe olduğunu aktardı.

28.01.2020-15:26 - (Son Güncelleme: 28.01.2020-15:19) Ice Cube: 'Haberi Duyduğumda, İlk Kobe'ye Mesaj Attım'
Los Angeles Lakers'ın büyük taraftarı olduğu söylenen Ice Cube, Kobe'nin yaşadığını anlayıp anlamamk için hemen mesaj attığını söyledi.

Bryant, Pazar öşahsi helikopteriyle seyir halideyken yaşadığı kazada hayatını kaybeden dokuz kişi arasındaydı. Bryant'ın kızı Gianna Bryant da vefat edenler arasında bulunuyor.

Kazanın sebebi bilinmese de, bazı raporlar hava durumunun bir rol oynadığını belirtilmişti.

Cube'un açıklamaları şu şekilde:

"Kobe, LA'i bir arada tutan etkenlerden biriydi. İlk ona mesaj attım. Cevap verir mi diye. Ve cevap alamadım. Medyanın bu endişeyi başlatma sebebi, Kobe olmasıydı. Ve Kobe eninde sonunda mesaja cevap verirdi. Sonra doğru olduğunu gördüm. Tüm gece uyuyamadım, dönüp durdum. Vanessa'yı, kızlarını, babasını, annesini, kız kardeşlerini, Vanessa'nın ebeveynlerini düşündüm. Sevdiği herkesi. Kayıplarını..."

"Bizim taraftarlar olarak ne kaybettiğimiz belli. Şahsen benim, benden genç yaşta kahramanlarım çok az. O da onlardan biriydi. Bu, ailesi için daha derin bir durum. Umarım şehir, kollarını o ailenin etrafına sarar ve Kobe'yi kucakladıkları kadar onları da kucaklarlar. Çünkü ihtiyaçları olacak."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal