Icardi’nin temsilcisi duyurdu: Real Madrid ile görüşüyoruz

Galatasaray’ın Arjantinli süper starı Mauro Icardi, İspanyol devi Real Madrid’in gündemine girdi. 30 yaşındaki futbolcunun temsilcisi Elio Letterio Pino, Real Madrid ile görüştüklerini açıkladı.

25.11.2023-12:23 - (Son Güncelleme: 25.11.2023-17:19)

Gösterdiği performansla Galatasaraylı taraftarların gönlünde taht kuran Mauro Icardi ile ilgili Real Madrid iddiaları sonrası kritik bir gelişme daha yaşandı. 

Icardi’nin temsilcisi duyurdu

Fanatik'te yer alan habere göre; Yıldız futbolcunun temsilcisi Elio Letterio Pino, Real Madrid ile görüşmelerde bulunduklarını açıkladı.

"Resmi bir teklif henüz yok" diyen Pino, "Şu an (dün TSİİ 17.00) Madrid'deyim. Real Madrid'in Icardi için bir teklifi yok. Resmi ya da resmi olmayan bir teklif yapmadılar henüz. Ancak Real Madrid yetkilileri ile konuşuyoruz." açıklamasını yaptı.

Mauro Icardi

İstanbul’a geleceğim

Yakın zamanda İstanbul'a geleceğini söyleyen Pino, "Pazartesi günü Erden Timur'la görüşmek için İstanbul'a geleceğim. Çarşamba günü Şampiyonlar Ligi'ndeki Galatasaray - Manchester United maçını izleyip, perşembe günü İstanbul'dan ayrılacağım. Elbette Mauro ile de zaman geçireceğim. Şu an için başka bir şey söyleyemem." dedi.

İtalyanlar açıklamıştı

İtalyan basınında çıkan haberlerde Real Madrid, Mauro Icardi'yi Transfer gündemine dahil etti. Carlo Ancelotti'nin Arjantinli forveti daha önce de kadrosunda görmek istediği vurgulandı. Real Madrid'in Mauro Icardi transferi için Galatasaray'a yapması beklenen teklifin ayrıntıları da belli oldu. İspanyol devinin, Arjantinli forvet için 15 milyon euro civarında bir teklif sunabileceği aktarıldı.

18 gollük katkı sağladı

Galatasaray'ın Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi, sezona kaldığı yerden devam ediyor. Geçen sezonda kazanılan şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Icardi, bu sezon sarı-kırmızılı forma ile 20 resmi maça çıktı. Yıldız futbolcu söz konusu maçlarda 15 kez rakip fileleri sarsmayı başarırken, bunun yanında da takım arkadaşlarına 3 kez gol pası verdi.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal