Icardi İngilizlerin radarında: İki dev kulüp harekete geçti

Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi'nin gün geçtikçe talipleri artıyor. Yıldız oyuncunun peşine iki büyük İngiliz kulübü düştü. İşte detaylar....

01.01.2024-17:08 - (Son Güncelleme: 01.01.2024-17:38) Icardi İngilizlerin radarında: İki dev kulüp harekete geçti

Süper Lig şampiyonluğu ile 2022-23 sezonunu noktalayan Galatasaray'da 2023 yılının geneli dikkate alındığında şampiyonluğun başrolünde Arjatinli yıldız Mauro Icardi damgası vardı.

Sadece Mart ayını boş geçmişti

Bir yılda her iki yarıda da 36 gole imzasını koyan Tangocu, ayrıca 11 gol pası verdi. 47 gole direkt katkı sağlayan Arjantinli yıldız, son iki ayda sakatlıklarla boğuşmasına rağmen takımını yalnız bırakmadı. Sarı-kırmızılı formayla temmuzda maça çıkmayan Icardi, sadece mart ayını boş geçti.

Icardi

Galatasaray’da kalmayı tercih etmişti

Geçen yıl martta oynanan Kasımpaşa ve Konyaspor maçlarında gol atamayan 30 yaşındaki forvet, nisan ve mayıs ayındaki skorlarıyla Galatasaray'ı şampiyonluğa taşımıştı. Yaz Transfer döneminde Suudi Arabistan'dan cazip teklifler alan Mauro İcardi, kiralık geldiği Galatasaray'da kalmayı tercih etmişti.

Icardi İngilizlerin radarında

Öte yandan şimdiki performansı ile de adından çok söz ettiriyor. Galatasaray'ın yıldızı Icardi'ye İngiliz ekipleri kancayı attı. Arjantin basınında yer alan habere göre; Tangocu'yu, Premier Lig devleri Manchester United ve Tottenham'ın istediği belirtildi. Haberde, iki takımın da forvet arayışında olduğu ve sezonun ikinci yarısı için Icardi'ye sıcak baktıkları kaydedildi. Her iki kulübün yetkililerinin de ocak ayında Galatasaray'ın kapısını çalarak bonservis için pazarlık yapacağı da iddia edildi.


Abdullah Şaşkın
abdullahsaskin@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal