Fenerbahçe’nin gözü İspanya’da! Atletico Madrid’in defansına talip oldu

Süper Lig devi Fenerbahçe, Atletico Madrid'de forma giyen Stefan Savic için transfer teklifinde bulundu. İşte detaylar…

01.01.2024-14:05 - (Son Güncelleme: 01.01.2024-14:09) Fenerbahçe’nin gözü İspanya’da! Atletico Madrid’in defansına talip oldu

Sezona yapılan transferlerle bomba giren Fenerbahçe’de devre arası yaklaşırken de sakatlıklar da nüksetti. Becao ve Djiku’nun sakatlığını yeni atlatması, İsmail Kartal’ın devre arasında transfere ihtiyaç duyması da neden oldu. Ocak ayında defans hattını güçlendirmek için Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'nin, son olarak West Ham forması giyen Almans avunma oyuncusu Thilo Kehrer'i listesine alsa da bir gözünü de İspanya’ya çevirdi.

Oyuncuya teklif verdi

Sarı Lacivertliler, La Liga devi Atletico Madrid forması giyen savunma oyuncusu Stefan Savic'i adaylar arasına almış ve oyuncunun temsilcisi Zarko Pelicic'i İstanbul'a davet etmiş ve görüşmelerde bulunmuştu. Sports Digitale'de yer alan habere göre; Fenerbahçe'nin, Stefan Savic’e verebileceği sözleşme şartlarını ilettiği ve teklif yaptığı belirtildi. Haberde, Sarı-Lacivertli ekibin oyuncunun Atletico Madrid ile arasındaki problemleri çözmesini beklediği ifade edildi.

Yağız Sabuncuoğlu

2015’ten beri takımda

2015 yılında Fiorentina'dan 12 milyon Euro’ya Atletico Madrid'e transfer olan 32 yaşındaki savunma oyuncusunun sözleşmesi 30 Haziran 2024 yılına kadar devam ediyor. Karadağlı savunma oyuncusu bu sezon La Liga ekibiyle 13 maça çıktı ve 972 dakika sahada kaldı.


Abdullah Şaşkın
abdullahsaskin@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal