İç çamaşırı giymeyen Deniz Baysal yürek hoplattı! İddialı pozlarını paylaşan Baysal'a 'Su gibisin' yorumu yağdı

Son olarak TRT1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisiyle ekranda yer alan güzel oyuncu Deniz Baysal sosyal medya paylaşımlarıyla takipçilerini büyülüyor. Son olarak iç çamaşırsız pozlarını yayınlayan güzel oyuncu yürek hoplattı. İşte Deniz Baysal'ın o pozları...

24.06.2022-11:16 - (Son Güncelleme: 24.06.2022-11:16) İç çamaşırı giymeyen Deniz Baysal yürek hoplattı! İddialı pozlarını paylaşan Baysal'a 'Su gibisin' yorumu yağdı

20 yaşında Bitmeyen Şarkı isimli diziyle oyunculuk kariyerine başlayan Deniz Baysal, kariyerinde birçok başarıya imza attı. Kısa sürede geniş bir hayran kitlesine ulaşan oyuncu oyunculuğunun yanı sıra sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiriyor. Son olarak iç çamaşırsız pozlarını Instagram hesabında yayınlayan oyuncu takipçilerini mest etti.

2014'te Star TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Kaçak Gelinler dizisinde rol alan güzel oyuncu adeta kariyerinin dönüm noktasını yaşadı. Kaçak Gelinler dizisinden sonra üst üste teklifler alan Baysal; Beyaz Yalan, Sevda Kuşun Kanadında, Rüzgarın Kalbi gibi dizilerde başrol kadrosunda yer aldı.

 deniz baysal

2017'de yine Star TV'de yayınlanan Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde başrolü kapan güzel oyuncu, diziyle birlikte hayran kitlesini de artırmış oldu.

Son olarak Teşkilat dizisinde Zehra karakterini canlandıran Baysal, oyunculuğuyla bir kez daha oyunculuğunu konuşturdu.

 deniz baysal sosyal medya paylaşımı

Instagram hesabında beş milyondan fazla takipçisi olan oyuncu yaptığı paylaşımlarıyla takipçilerini mest ediyor.

 deniz baysal iç çamaşırsız paylaşım

Geçtiğimiz gün iç çamaşırsız pozunu takipçilerinin beğenisine sunan Baysal, paylaşımına "Öylesine" notunu düştü. Baysal'ın pozuna beğeni yağarken, "Su gibisin" yorumları da yapıldı.

Esmagül Koçak
esmagulk@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal