İbrahim Toraman, adı Beşiktaş teknik direktörlüğü ile anılan İbrahim Üzülmez ile seneler önce yaşadıkları kavga hakkında itiraflarda bulundu

Eski Beşiktaşlı futbolcu İbrahim Toraman, katıldığı bir programda adı siyah beyazlılarda teknik direktörlük ile anılan İbrahim Üzülmez ile ilgili olarak yıllar sonra itiraflarda bulundu.

22.03.2022-14:15 - (Son Güncelleme: 22.03.2022-14:15) İbrahim Toraman, adı Beşiktaş teknik direktörlüğü ile anılan İbrahim Üzülmez ile seneler önce yaşadıkları kavga hakkında itiraflarda bulundu

Beşiktaş'ta bir dönem birlikte kaptanlık yapan İbrahim Toraman ve İbrahim Üzülmez ikilisi yaşadıkları kavga nedeniyle uzunca bir süre Türk futbolunun gündeminden düşmemişti.

İbrahim Üzülmez'in isminin bugünlerde Beşiktaş teknik direktörlüğü ile anılması futbolseverleri oldukça heyecanlandırırken, yaşanan gelişmeler büyük ses getirmişti.

Toraman'dan yıllar sonra gelen itiraflar!

Cüneyt Özdemir'in Youtube kanalılan yayınlanan 'İyi Olan Kazansın' programına katılan İbrahim Toraman, son zamanlarda gündemden düşmeyen İbrahim Üzülmez ile seneler önce yaşadıkları kavga olayı ile ilgili olarak çok konuşulacak itiraflarda bulundu. İbrahim Toroman, yapmış olduğu açıklamalarda ;

'İbrahim Üzülmez ile aramızda yaşananlar...'

Yıllar önce Beşiktaş'tayken İbrahim Üzülmez ile yaşadığımız olay, halen konuşuluyor. Bana hep soruluyor. Bu konuya burada tamamen açıklık getirmek isterim. Gerçekten şimdi bakınca çok saçma bir konu... Uzayıp gidiyor. Bu ufak ama büyütülen olayın zararını en çok ben gördüm. İkimiz de o dönem kaptandık. Aşil tendonu sakatlığım vardı. Kramponumu kesip, arkasına flaster bant takarak sahaya çıkıyordum. Şu anda basketbol oynayayım bir yerde mesela yürüyemiyorum. Ayakkabılarımı her zaman daha büyük giyiyorum. Doktor biliyordu, takımdaki herkes biliyordu. Ben de bu durumda sakatken, terlik giyebilirim. Sonuçta biz futbol takımıyız. Takım elbise ile gezmiyoruz. Bence o dönem, İbrahim Üzülmez'in bana bireysel bir takıntısı vardı. İbrahim Üzülmez 1'inci kaptandı ama benim takımda daha çok ağırlığım vardı. Yabancı oyuncular benimle konuşuyordu, gençler benimle daha iyi anlaşıyordu. Benim gözlemlerim bunlar tabii. İbrahim Üzülmez'in sakatlığımdan ötürü terlik giymeme o tepkiyi vermesine şaşırmıştım. Bence o olay, içinde biriktirdiği noktaların taşmasıydı. Hiç kabahatım olmadığını düşünüyorum. Mağdurum. O dönem futbol şubesinde başımızda olan menajer ile yönetim konuyu çözmek istemedi. Belki ikimizi de göndermek istiyorlardı. Olayları büyüttüler, çözmediler. Beni isteyen büyük takımlar vardı. Ancak süreç netleşmediği için o dönem hiçbiriyle görüşmeyi kabul etmedim.

ibrahim üzülmez

'Gelip benden özür diledi!'

Sahada oturduk. PAF takım antrenörü de yanımıza gelmişti. 'Toraman, ben özür diliyorum senden. Hatalıyım. Basın toplantısı yapalım' dedi. 'Lütfen' diye rica etti. Ben de kırmadım, kabul ettim. Basın toplantısı yaptım. Bizi affettiler, şampiyon olduk. Sonra bize kaptanlığı tekrar verdiler. Ama galiba İbrahim Üzülmez'in içinde kaldı bu durum. İbrahim Üzülmez yönetimle anlaşmak istiyordu ve o sezon sonu kontratı bitiyordu. Anlaşma olmadı. Bir maçta Üzülmez kötü oynuyor, hiç gücü yoktu. Devre arasında ben ayakkabımı bağlarken gelip, 'Sen mi bana küfür ettin' diyerek yumruk attı. Ne yaparsınız o zaman siz? Düşünebiliyor musunuz? İnsan deliriyor artık o durumda. Sizin de ağzınızdan kötü sözler çıkabiliyor.

'Kendine mağduriyet rolü çıkardı'

İbrahim Üzülmez bu noktada kendine mağduriyet rolü çıkardı. Hiçbir şey yok yaptığım ama taraftarın önüne ben atıldım. Çok gençtim o dönemde ve sustum, sessiz kaldım. Futbolumu oynamaya çalıştım ama bunun baskısını her zaman hissettim. Beni taraftarın önüne attığında bunlara inananlar da vardı, inanmayanlar da vardı. Takdiri insanlara bırakıyorum.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal