İbrahim Tatlıses'in Yeni Gözdesi Simay Barlas Oldu!

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses magazin gündemine bomba gibi düşecek bir haberi patlattı. Tatlıses sosyal medya hesabından paylaştığı hikaye ile 23 yaşındaki yeni gözdesini duyurdu…

29.01.2019-09:55 - (Son Güncelleme: 27.11.2021-17:53) İbrahim Tatlıses'in Yeni Gözdesi Simay Barlas Oldu!

Usta sanatçı İbrahim Tatlıses ekranlara ara vermesinden sonra sıkı bir televizyon izleyicisi haline dönüştü. Tatlıses Show TV’de yayınlanan “Aziz” dizisinin vurgunu oldu. Her hafta dizi saatini kaçırmayan şarkıcının dizideki gözdesi de belli oldu. Ünlü şarkıcı Instagram hesabından paylaştığı gönderi ile gözdesi olan oyuncunun ismini paylaştı.

İBRAHİM TATLISES’İN GÖZDESİ SİMAY BARLAS OLDU

Yıllarca yaptığı show programları, dizi filmler ve hayata geçirdiği birçok türküleriyle büyük bir hayran kitlesi bulunan İbrahim Tatlıses’ten bomba açıklama geldi. Show TV ekranlarının yeni dizisi “Aziz”, Tatlıses tarafından büyük bir beğeni topladı. Dizinin fanatiği olan sanatçı sosyal medya hesabından Efnan karakterine hayat veren oyuncuyu çok beğendiğini dile getirdi. İbrahim Tatlıses Efnan rolündeki Simay Barlas’ı öve öve bitiremezken, diğer oyunculara da tavsiyede bulundu. 

ibo

TATLISES: YÜZÜNDE MAKYAJ DAHİ YOK

Ünlü sanatçının sevdiği dizileri arasında yer alan Aziz dizisi hakkında yaptığı açıklama magazin gündemine düştü. Tatlıses "Efnan" karakterine hayat veren Simay Barlas için övgü dolu sözlerde bulundu. Simay Barlas'ın duru güzelliğini yere göğe sığdıramayan sanatçı ekranda güzel oyuncunun yer aldığı bir karenin fotoğrafını çekerek, Instagram hesabından paylaştı. Ünlü sanatçı fotoğrafın altına, “Bütün diğer dizilerde oynayan kadın oyunculardan ricamdır; Efnan kızımı örnek alsınlar. Oralarıyla buralarıyla oynamasınlar bakın yüzüne makyaj bile yok, tertemiz duru bir yüze sahip. İnşallah Efnan kızım başkalarının lafına uymaz estetik yaptırmaz böyle sade ve temiz kalır” ifadelerini kullandı. Bazı sosyal medya kullanıcıları ise İbrahim Tatlıses’in estetik yorumunu anlamsız bulurken, kimi kullanıcılar da haklı buldular.

simay

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal