İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan’ın nişanından ilk fotoğraflar

Türkücü İbrahim Tatlıses'in yıllar sonra ortaya çıkan kızı Dilan Çıtak bugün erkek arkadaşı ile nişanlandı. Nişan yüzüklerini İbrahim Tatlıses kesti. Dilan Çıtak'ın nişanından en özel kareler haberimizde yer almaktadır. İşte ayrıntılar.

16.05.2022-22:37 - (Son Güncelleme: 16.05.2022-22:37) İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan’ın nişanından ilk fotoğraflar

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in yıllar sonra bir kızı olduğu ortaya çıkmıştı. Dilan Çıtak, babası İbrahim Tatlıses'in olduğunu kabullenmesi uzun bir zaman almıştı. Dilan Çıtak sesinin güzelliği ve özel hayatı ile magazin gündeminden düşmedi.

Türkücü İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak 4 yıldır birlikte olduğu müzisyen sevgilisi Levent Dörter ile bugün nişanlandılar. Kızının bu özel gününde yalnız bırakmayan İbrahim Tatlıses, nişan yüzüklerini taktı.

Nişandan ilk kareler

ibo kızı

nişan

dilan

tatlıses kızı

ibrahim tatlıses kızı

çıtak

dilan çıtak

Dilan çıtak

Dilan Çıtak, babasının sunduğu İbo Show'a katılınca izleyiciler annesinin kim olduğunu merak etti. İbrahim Tatlıses, 90'lı yıllarda Işık Çıtak ile kısa süreli bir ilişki yaşamış bu ilişkiden Dilan dünyaya gelmiştir. Dilan Çıtak, küçük yaşlardan itibaren müzikle ilgilenmiş ve sesi ile herkesi büyülemiştir. Dilan Çıtak'ın annesini görenler 'ablası gibi duruyor' benzetmelerinde bulunarak annesine övgüler yağdırdılar.

Dilan Çıtak'ın annesi

Dilan çıtak annesi

İbrahim Tatlıses'in fazla bilinmeyen bir kızı daha vardır. Türkiye'nin ünlü sanatçısı Perihan Savaş ve İbrahim Tatlıses'in Melek Zübeyde Akkaş adında bir kızları vardır.

melek zübeyde akkaş

Perihan Savaş, 38 yaşına basan kızının doğum günü için şu sözleri dile getirdi: 'Canım kızım seni çok seviyorum. Allah'ım seni, evlatlarını ve eşini korusun. İyi ki doğdun' dileyerek büyük bir beğeni aldı.

Melek Zübeyde Akkaş magazin sayfalarında son olarak kardeşi İdo Tatlıses'in düğününde görüntülenmişti. Perihan Savaş'tan bir erkek kardeşi de bulunmaktadır.

perihan savaş oğlu

Melek Zübeyde Akkaş, Volkan Akkaş ile 2008 yılında dünya evine girmiş ve çiftin 3 çocukları bulunmaktadır. 

Ceren Kozan
cerenkozan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal