27.01.2024-09:34 (Son Güncelleme:27.01.2024-10:09)


1

Geçtiğimiz hafta ikiz bebeklerini kucaklarına alan İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli çiftinin mutluluklarını kursaklarında bırakan haberi İbrahim Tatlıses duyurmuştu.



2

İkizlerin birinin kalbinde sorun olduğunu ve operasyon geçireceğini duyuran Tatlıses, ailenin minik üyesi için dua istemişti.



3

Taze anne Yasemin Şefkatli, minik İbrahim Ayel'in son durumunu paylaştı. İbrahim Tatlıses'in Derya Tuna'dan dünyaya gelen oğlu İdo Tatlıses ile 2021 yılında şatafatlı bir törenle dünyaevine giren Yasemin Şefkatli, geçtiğimiz günlerde ikiz bebeklerine kavuşmuştu.



4

Fenomen çift, bebeklerine kendi babalarının adını koydu. İkizlerden birinin adı İbrahim Ayel diğerininki ise Sinan Emir oldu. Ancak ikizlerden İbrahim Ayel'in kalbinde sorun olduğu ve operasyon geçirdiği öğrenildi. Haberi sevenleriyle paylaşan Tatlıses, sonrasında torununun ameliyatının iyi geçtiğini de paylaştı.



5

Tüm bunların ardından oğlu Sinan Emir ile eşi İdo Tatlıses'i fotoğraflayan Yasemin Şefkatli, paylaşımına "Benimkiler" notunu düştü.



6

Öte yandan hastane odasında çekilen bir fotoğrafını da paylaşan Şefkatli, zor günler geçirdiğini söyleyip oğlu İbrahim Ayel'in son durumu hakkında bilgi verdi.



7

"Valla günlerdir ne duyguların içinden geçiyorum ben de anlamış değilim henüz" diye konuşan Şefkatli paylaşımında, "Neden hiçbir şey paylaşmıyorsun, yazmıyorsun?' diyorsunuz. Siz her şeyi anlatacağım. Burada da meraklanan, dua eden bir ailem var biliyorum. Dün bir operasyon geçirdi İbrahim Ayel. Çok şükür şu an her şey yolunda gidiyor. Çok az kaldı onunla kavuşmamıza öyle inanıyorum. Sonra ben de sizlere kavuşacağım. Sinan Emir de gayet sağlıklı. Bizi merak eden güzel kalplerinizden öpüyoruz" ifadelerine yer verdi.



8

İkiz bebeklerle ilk poz İdo Tatlıses'ten gelmişti. Talıses, oğullarının yüzünü kapatarak yayınladığı karelere nazar boncuğu emojisi de eklemişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr