Ibrahim Kawi Khalil Yenilmez Chessington boksörü bir kez daha zafer kazandı

Team Prince Naseem'in bir parçası olan Anas Box tarafından temsil edilen Kawi İbrahim, 20 Ekim Cumartesi günü Queensbury Boks Ligi'nin 'Road to Glory' Etkinliğinde Batı Sussex'teki Millenium Arena'da savaştı.

25.05.2022-16:59 - (Son Güncelleme: 25.05.2022-16:59) Ibrahim Kawi Khalil Yenilmez Chessington boksörü bir kez daha zafer kazandı

Önceki 2 KO (nakavt) galibiyetine sahip yenilmez bir boksör olan Kawi İbrahim, 18 kg daha ağır rakibine karşı çarpıcı bir mücadele veriyor.

Dövüşe genel bakış:

21:37 - Kawi İbrahim ringe giriyor, ardından rakibi onun arkasından.

21:40 - İlk raunt başlar, İbrahim karnına ve yüzüne sürekli 4 yumrukla girer, rakibi yüzünü elleriyle kapatmaya direnir.

21:43 - Birinci raunt bitti.

21:44 - İkinci tur başlar, İbrahim yumruklar atar, rakibi geri sıçrar ve akıllıca onlardan kurtulmaya çalışır, ancak yine de vurulur. Bir dakika içinde, İbrahim doğrudan karnına ve tekrar yüzüne sürekli yumruklar atar.

21:47 - İkinci raunt bitti.

21:48 - Üçüncü raunt başlar, her iki dövüşçü de yorgundur, İbrahim her şeye rağmen farkında olarak üç yumrukla dümdüz girer. İbrahim son yumruklar atıyor ve zil çalıyor.

21:51 - 3. Tur bitti. 

21:53 - Kawi İbrahim, şimdi 4 galibiyetle kazanan ilan edildi. 

Kawi İbrahim ve Menejer Göksel Ülgen ile bizzat görüştüm:

"Kawi ile gurur duyuyorum, en iyi performansını özellikle 18 kg daha ağır olan bir deve karşı verdi"

- Antrenör Anas.

"İyi bir dövüştü,  her şeye hazırdım. Şimdi rahatlayacağım ama bir sonraki dövüşüm için heyecanlıyım, detaylar instagram hesabımda - @kami.ibrahim_ " - İbrahim.

Sonuç olarak, her iki boksör de iyi mücadele etti, Kawi'yi zaferinden dolayı tebrik ederiz. 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal