İbrahim Kalın'dan Coronavirüs Açıklaması: Elbirliğiyle Yeneceğiz

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın coronavirüs salgınıyla ilgili olarak açıklama yaptı. Kalın, "Coronavirüsü paniğe ve rehavete kapılmadan elbirliğiyle yeneceğiz." ifadelerini kullandı.

15.04.2020-13:19 - (Son Güncelleme: 15.04.2020-13:09) İbrahim Kalın'dan Coronavirüs Açıklaması: Elbirliğiyle Yeneceğiz

Çin'in Vuhan kentinden yayılmaya başlayan coronavirüs salgını birçok ülkede etkisini devam ettiriyor. 11 Mart tarihinde ülkemizde de görülen salgın nedeniyle 65 bin vatandaş etkilendi. Yetkililer salgınla mücadele kapsamında açıklamalarda bulunmaya devam ediyor. Son olarak Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

"SAĞLIK ALT YAPIMIZ GÜÇLÜ"

Geçtiğimiz günün verilerini paylaşan İbrahim Kalın, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Kalın yaptığı paylaşımda, "Sağlık alt yapımız güçlü. Yatak ve ilaç kapasitesinde açığımız yok. Salgını ancak tedbirleri sıkı uygulayarak durdurabiliriz. Virüsü, paniğe ve rehavete kapılmadan elbirliğiyle yeneceğiz." ifadelerine yer verdi.

TÜRKİYE'DE SON DURUM

Ülkemizde 11 Mart tarihinde ilk vaka tespit edilirken, şimdiye kadar 65 bin 111 kişi salgından dolayı etkilendi. Ülkemizde hayatını kaybedenlerin sayısı bin 403'e çıktı. Tedavilerinin ardından taburcu edilen hasta sayısı ise 4 bin 799'a çıktı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal