13.11.2020-11:54 (Son Güncelleme:02.05.2024-05:28)


1

Eşi Nurdan Beşen ile Etiler’de görüntülenen İbrahim Büyükak, ayaküstü basın mensuplarının sorularını cevapladı. Yeni projesi hakkında konuşan Büyükak, ‘25-26 yaşına kadar ailemin yanında kaldım. İçime kapanık bir insandım sonra bir açıldım daha da durduramadılar’ ifadelerini kullandı.



2

Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; bir mekanda eşi Nurdan Beşen ile oturan İbrahim Büyükak, ‘Abi siz beklemeyin bizim çıkışımızı röportaj yapalım’ dedi.



3

Yeni projesinde kendi hayatından kesitler taşıdığını söyleyen 37 yaşındaki oyuncu, şöyle konuştu: ‘25-26 yaşına kadar ailemin yanında kaldım. İçime kapanık bir insandım sonra bir açıldım daha da durduramadılar beni.



4

Çok açıldın birazcık kapan dediler. Öğrenci evi duygusunu yaşayamadım onu da yazdım. İstanbul'a gelirken çok zorlandım. İlk kez askerde yatağımı toplamıştım o kadar el bebek gül bebek büyüdüm aile yanında.



5

İstanbul'a geldiğimde elektrik ve su faturası geldi nereye, nasıl yatıracağımı bilmiyordum. Kadroda kesin olan tek kişi var o da benim. Kafamda birileri var istediğim ama şimdi daha ona bile söylememişken burada size söylemeyeyim, buradan duyması ayıp olur’

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr