İbo Show Şafak Sezer kimdir, nereli, evli mi? Şafak Sezer kaç yaşında, gerçek adı nedir? Şafak Sezer hayatı ve biyografisi

Star TV'nin sevilen eğlence programı İbo Show bu hafta birbirinden ünlü konukları ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. İbo Show'da bu hafta göreceğimiz isimlerden biri Şafak Sezer oldu. Peki Şafak Sezer kimdir? Evli mi, nereli? Şafak Sezer kaç yaşında? İşte detaylar!

20.04.2022-20:20 - (Son Güncelleme: 20.04.2022-20:20) İbo Show Şafak Sezer kimdir, nereli, evli mi? Şafak Sezer kaç yaşında, gerçek adı nedir? Şafak Sezer hayatı ve biyografisi

İbo Show konuklarından biri olan Şafak Sezer'in kim olduğu, nereli olduğu, ne zamandan beri bu meslekte bulunduğu araştırılıyor. Biz de sizlere konuya ilişkin detaylardan bahsettik.

Şafak Sezer kimdir?

10 Ekim 1969 tarihinde Ankara'nın Sincan semtinde dünyaya gelen Şafak Sezer, 1989 senesinde Ankara Halk Tiyatrosu'nda Haldun Taner'in oyunu olan "Eşeğin Gölgesinde" ile sahnelere çıkmaya başlamıştır.

İlk kez sahneye çıktığı Ankara Halk Tiyatrosu'nda "Devri Yalan", "Başımızda Pakbulut, Sen Bu Seçimi Unut", "Saddam'ı Kim Öptü", "Şirinler", "Edi Büdü" ve "Uzaylı Arif" adlı oyunlarla, Ankara Ekin Tiyatrosunda ise "Biz Bu İhtilali Niye Yaptık", "Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz" isimli oyunlarla tiyatro severlerin karşısına çıkarken Dario Fo'nun "Yüzsüz" adlı oyunundan sonra Dokuz Eylül Üniversitesi'nin çektiği "Bir Düğün Masalı" adlı filmde rol almıştır.

şafak sezer

Şafak Sezer şimdiki şöhretine kavuşurken bu noktada "İner misin Çıkar mısın" adlı program etkili olmuştur. Dönemin en sevilen programlarından biri olan programda birinci olmuştur. Kendisi Esra Sezer ile evlidir. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal