İbo Show neden yok? İbo Show neden yayından kaldırıldı? İbo Show yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Star TV ekranlarının sevilen eğlence programı İbo Show bu akşam ekranlarda olmayacak. Star TV yayın akışında programın olmaması izleyicileri meraklandırdı. İbo Show neden yok? İbo Show bu akşam yok mu? İbo Show ne zaman ekrana gelecek? sorularının yanıtı aranmaya başladı. İşte İbo Show ile ilgili tüm detaylar…

27.04.2022-15:27 - (Son Güncelleme: 27.04.2022-15:27) İbo Show neden yok? İbo Show neden yayından kaldırıldı? İbo Show yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Çarşamba günleri Star TV ekranlarında yayınlanan İbo Show oldukça geniş bir izleyici kitlesine sahiptir. Her hafta farklı konuklarla ekrana gelen eğlence programı bu hafta ekranda olmayacak. Star TV yayın akışında programı göremeyen izleyiciler neden İbo Show’un yayınlanmadığını merak etmeye başladı. İbo Show neden yok? İbo Show bu akşam yok mu? İbo Show ne zaman ekrana gelecek? sorularının yanıtı aranmaya başladı. İşte İbo Show ile ilgili tüm detaylar…

İbo Show bu akşam yok mu?

27 Nisan akşamı Kadir Gecesi olması nedeniyle İbo Show yeni bölümüyle ekranda olmayacak. İzleyiciler programın yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağını araştırıyor.

İbo Show ne zaman ekrana gelecek?

Her Çarşamba yayınlanan İbo Show bu akşam yayınlanmayacak. Eğlence programı İbo Show’un yeni bölümü 4 Mayıs Çarşamba günü yayınlanacak.

İbo Show neden yok

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal