Sadakatsiz var mı, yok mu, yeni bölüm neden yok? 27 Nisan Çarşamba Sadakatsiz yeni bölümü bugün niye yok?

Geçtiğimiz Çarşamba akşamı 57. bölümüyle ekranlara gelen Sadakatsiz dizinin 58. bölümünü Kanal D'nin 27 Nisan yayın akışında göremeyen izleyiciler dizinin neden ekranlarda yer almadığı araştırmaya başladı. Peki, Sadakatsiz var mı, yok mu, yeni bölüm neden yok? 27 Nisan Çarşamba Sadakatsiz yeni bölümü bugün niye yok? İşte bu soruların yanıtları..

27.04.2022-11:47 - (Son Güncelleme: 27.04.2022-11:47) Sadakatsiz var mı, yok mu, yeni bölüm neden yok? 27 Nisan Çarşamba Sadakatsiz yeni bölümü bugün niye yok?

Kanal D ekranlarında her Çarşamba akşamı ekranlara gelen Sadakatsiz dizininin finale doğru gittiği geçtiğimiz günlerde ortaya çıkmıştı. Dizinin finaline son 3 bölüm kaldığını öğrenen dizinin müdavimleri ise bu haberden büyük üzüntü duymuştu.

Geçtiğimiz hafta 57. bölümü ile izleyicilerle bulunan Sadakatsiz dizisinin 58. bölümü ise merakla bekleniyordu. Adım adım finale yaklaşan dizinin yeni bölümünü bekleyen izleyiciler Kanal D'nin 27 Nisan günü için hazırladığı yayın akışında görülmedi. Bunu gören izleyiciler ise dizinin neden bu akşam yayınlanmadığını araştırmaya başladı.

Sadakatsiz var mı, yok mu, yeni bölüm neden yok

Sadakatsiz var mı, yok mu, yeni bölüm neden yok?

Ekranların en sevilen dizilerinden biri olan Sadakatsiz, bugün Kanal D'nin yayın akışında yer almadı. Her Çarşamba akşamı ekranlara gelen dizinin neden yayın akışında olmadığı merak edildi.

Med Yapım tarafından hazırlanan ve yönetmenliğini Neslihan Yeşilyurt'un üstlendiği Sadakatsiz Dizisi Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen gibi bir çok ünlü kadrodan oluşuyor. Dizinin 1. sezondaki senaryosu bilindiği üzere Kemal Hamamcıoğlu ve Dilara Pamuk ikilisi tarafından yazılmış, 2. sezona ise Arzu Daştan Mutlu, Mustafa Mutlu, Gamze Arslan ve Nuriye Bilici'nin kalemleriyle başlamıştı.

Yeni bölümü meraka beklenile Sadakatsiz dizisinin 27 Nisan akşamı neden yayınlanmadığı ile ilgili edinilen bilgilerde ise dizinin bu hafta bayram haftası tatili verdiği öğrenildi. Yayına 2 hafta ara verecek olan Sadakatsiz dizisinin kalan 3bölümü ise 11 Mayıs, 18 Mayıs ve 25 Mayıs tarihlerinde yayınlanacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal