İbo Show Fatih Ürek kimdir, nereli, evli mi? Fatih Ürek kaç yaşında, gerçek adı nedir? Fatih Ürek hayatı ve biyografisi

İbo Show her hafta sevenleri ile buluşmaya devam ediyor. Her hafta farklı konukları ağırlayan programda bu hafta Fatih Ürek konuk olacak. Şarkıları ile adından söz ettiren ve aynı zamanda sunuculuk da yapan Ürek'in hayatı hakkında merak edilen detaylar.

06.04.2022-17:40 - (Son Güncelleme: 06.04.2022-17:40) İbo Show Fatih Ürek kimdir, nereli, evli mi? Fatih Ürek kaç yaşında, gerçek adı nedir? Fatih Ürek hayatı ve biyografisi

Fatih Ürek Türkiye'nin ünlü şarkıcılarındandır. İbo Show konuğu olduğu bu hafta ise pek çok kişi tarafından araştırılmaya başlandı. En son Gelinim Mutfakta isimli programda başarılı bir sunuculuk yapan Ürek Erzurum doğumludur.

Fatih Ürek kimdir?

Ürek aslen Erzurumludur. 3 Nisan 1966 yılında Erzurum'da dünyaya gelmiştir. 3 kız kardeşi olan Ürek'in babasının Bursa iline taşınma kararının ardından Bursa'da büyümüştür. Gençlik yıllarında da şarkıcı olmak isteyen Ürek bunun için gençlik dönemlerinde de mekanlarda çıkarak şarkı söylemeye başlamıştır. Bunun sonrasında ise daha kararlı bir hal alarak İstanbul'a taşınma kararı alır.

fatih ürek

İstanbul'a taşınmasının ardından ise 1993 yılında ilk albümü " Yaktı Yaktı"yı çıkarmasından sonra büyük ses getirmiştir. Yorumladığı şarkılar oldukça dikkat çeken Ürek ikinci albümünü 1995 yılında "Sen İki Gözümsün" ismi ile piyasaya sürmüştür. Karışık bir albüm çıkaran Ürek herkese hitap ederek herkes tarafından oldukça sevilmiştir.

İkinci albümünün ardından ise uzun bir süre albüme ara vermiş olan Ürek yıllar sonra 2008 yılında " Sus" adlı bir albüm daa çıkarmıştır. Bu albümünün ardından ise 2011 yılında tekrar yeni bir albüm çıkartarak "Hayde" şarkısı ile oldukça ilgi toplamış ve uzun süre dillerden düşmemiştir. En çok sevilen şarkılarından diğeri ise " Hadi Hadi" şarkısıdır. Bu şarkılar uzun süre insanların dillerinden düşmemiştir.

Son zamanlarda fazla kilo alan Ürek bunun önüne geçmek için mide ameliyatı olmuş ve akabinde fazla kilolarını vermiştir. Ekranlarda olduğu son program ise "Gelinim Mutfakta" adlı Kanal D yapımı olan programdaki sunuculuk göreviyledir.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal