İbo Show Kahtalı Mıçe kimdir, nereli, evli mi? Kahtalı Mıçe kaç yaşında, gerçek adı nedir? Kahtalı Mıçe hayatı ve biyografisi

Star TV ekranlarının sevilen eğlence programına bu hafta konuk olanlardan biri de Kahtalı Mıçe oldu. Bu hafta yayınlanacak olan bölümde konuk olacak Kahtalı Mıçe, fragmanlarda yer almasıyla birlikte birçok kişi kendisini merak etmeye başladı. İbo Show'a bu hafta konuk olan isimlerin arasında yer alan Kahtalı Mıçe kimdir? Kahtalı Mıçe kaç yaşındadır? Kahtalı Mıçe hakkında merak edilenler...

06.04.2022-17:37 - (Son Güncelleme: 06.04.2022-17:37) İbo Show Kahtalı Mıçe kimdir, nereli, evli mi? Kahtalı Mıçe kaç yaşında, gerçek adı nedir? Kahtalı Mıçe hayatı ve biyografisi

İbo Show'un bu haftaki konuklarının kim olduğunun açıklanmasının ardından konukların arasında yer alan bir isim dikkatleri çekti. Bu hafta yayınlanacak olan bölümle ekranlara gelecek olan Kahtalı Mıçe dikkatleri üzerine çekti. İsmini ilk defa duyanlar Kahtalı Mıçe'nin kim olduğunu merak etmeye başladı.

Kahtalı Mıçe

Kahtalı Mıçe kimdir?

Bu hafta ekranlara gelecek olan İbo Show'un konuklarından biri olan Kahtalı Mıçe olarak tanıtılan ismin asıl adı Mustafa Aslan'dır. Adıyaman'ın Kahta ilçesinde 1953 yılında dünyaya geldi. Sahne adı olarak kullandığı Kahtalı Mıçe isminin "Mıçe"si Mustafa isminin kısaltılmış halidir.

Çocukluk yıllarında çokça pamuk tarlalarında çalışan Kahtalı Mıçe, Kahta Kubilay İlkokulu'nda okudu. Fakat pamuk tarlalarında çalışmasında dolayı ilkokulu 9 senede bitirebildi. Ortaokul diplomasını ise daha sonra dışarıdan sınavlara girerek alabildi.

Kahtalı Mıçe

17 yaşında doğduğu ilçede türkücülük yapmaya başladı. Düğünlerde ve konserlerde türküler söyledi. Okulunu bitirmesinin ardındansa Beden Terbiyesi İl Müdürlüğü'ne girerek çalışmaya başladı.

"Beynelmilel" filminde rol alan Kahtalı Mıçe, 1989-1990 yıllarında Gaziantep'te yaşamını sürdürürken 1991'de ise İstanbul'a göç etmiştir. Bir müddet İstanbul'da yaşamış ve daha sonra Şanlıurfa'ya yerleşmiştir. O zamandan beri Şanlıurfa'da yaşamını sürdüren Kahtalı Mıçe, 1975 yılında Hülya Hanım'la evlenmiştir. Çiftin 4 çocuğu bulunmaktadır.

Kahtalı Mıçe ve ailesi

Kahtalı Mıçe, senelerde Nuri Sesigüzel, Ahmet Sezgin, Sami Kasap, Mahsuni Şerif ve daha birçok onlar gibi sanatçıların eserlerini seslendirmiştir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal