İbo Show bitti mi? İbo Show yeni sezon olacak mı, ne zaman başlayacak?

Star TV’nin sevilen programı İbo Show’un yeni sezonunun ne zaman başlayacağı tartışılırken, programın yayından kaldırıldığı iddiası ortalığı karıştırdı. Peki İbo Show bitti mi? İbo Show yeni sezon olacak mı, ne zaman başlayacak? Soruların yanıtı ve fazlası haberimizde...

04.08.2022-15:37 - (Son Güncelleme: 04.08.2022-15:37)

Uzun yıllar sonra ekranlara geri dönen İbo Show, Star TV ekranlarında izleyenlerle buluştu. Geçtiğimiz aylarda sezon finali yapan müzik ve eğlence programının yeni sezonunun ne zaman başlayacağı sorusu hayranlar tarafından merak edilirken, şarkıcı Onur Akay’ın yaptığı bir açıklama izleyenlerin endişe etmesine sebep oldu. Akay’ın İbo Show’un yayından kaldırıldığı yönündeki açıklamaları nedeniyle programın yayından kaldırılıp kaldırılmadığı sorusu tartışılmaya başlandı. Peki İbo Show bitti mi? İbo Show yeni sezon olacak mı, ne zaman başlayacak?

İbo Show yeni sezon olacak mı, ne zaman başlayacak?

Şarkıcı Onur Akay’ın internet sitesi üzerinden paylaştığı yazıya göre İbrahim Tatlıses’in sunuculuğunu yaptığı İbo Show ile Star TV’nin birlikteliği sona erdi. 

İbo Show

Eylül ayında yeni sezonunun başlaması beklenen İbo Show’un artık ekranlarda olmayacağını ifade eden Akay’ın bu açıklamaları sonrası gözler Star TV ve yapımcı şirkete çevrildi.

İbo Show’un sona erip ermediği konusunda resmi bir açıklama yapılmadı. Konu hakkındaki son dakika gelişmeleri için bizi takip etmeye devam edebilirsiniz. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal