2022 Esra Erol’da yeni sezon ne zaman başlayacak? Esra Erol’da yeni sezon tarihi açıklandı mı?

ATV’de yayınlanan sabah kuşağı programlarından Esra Erol’da programının yeni sezonu hakkında yapılan araştırmalar sürüyor. Peki 2022 Esra Erol’da yeni sezon ne zaman başlayacak? Esra Erol’da yeni sezon tarihi açıklandı mı? İşte merak edilenler...

04.08.2022-12:25 - (Son Güncelleme: 04.08.2022-12:25)

ATV ekranlarında yayınlanan sabah kuşağı programlarından Esra Erol, geçtiğimiz aylarda sezon finali yaparak tatil arasına girmişti. Ekranlara yıllar boyunca evlilik programları ile çıkan başarılı sunucu Esra Erol, bu kez Esra Erol’da programıyla Müge Anlı’nın konseptine benzer bir konseptle izleyenlerle buluşuyor. ATV’de yayınlanan sabah kuşağı programlarından Esra Erol’da programının yeni sezonu hakkında yapılan araştırmalar sürüyor. Peki 2022 Esra Erol’da yeni sezon ne zaman başlayacak? Esra Erol’da yeni sezon tarihi açıklandı mı?

2022 Esra Erol’da yeni sezon ne zaman başlayacak?

Esra Erol’da programının yeni sezonunun ne zaman başlayacağı konusunda henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Programın Eylül ayı içerisinde ATV ekranlarında yeni sezonuna başlayacağına kesin gözüyle bakılıyor. 

Esra Erol'da yeni sezon

Programın sunucusu Esra Erol, şu sıralarda ailesiyle beraber tatilin keyfini çıkarmaya devam ediyor. Başarılı sunucudan da Esra Erol’da programının yeni sezonu hakkında resmi bir açıklama gelmedi. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal