Şeker yemek hiç bu kadar tatlı olmamıştı! Yattığınız yerden günde 100 şeker yemek 100 bin dolar kazandırıyor

Kanadalı şekerleme üreticisi olan Candy Funhouse, evinizden günde 100 şeker yiyerek yılda toplam 100 bin dolar kazanılabilecek bir iş teklifi sundu. Şirket, 'baş şeker sorumlusu' olarak isimlendirilecek kişinin, ürünlerin tadını test edip, diğer 'şekerolog'lardan sorumlu olacağını bildirdi. İş ile ilgili detaylar merak konusu olurken, sizler için merak edilen tüm detayları derledik.

04.08.2022-12:12 - (Son Güncelleme: 04.08.2022-12:12) Şeker yemek hiç bu kadar tatlı olmamıştı! Yattığınız yerden günde 100 şeker yemek 100 bin dolar kazandırıyor

Kanadalı şirket Candy Funhouse, çikolatadan şekere birçok ürünü üreten bir firma. Söz konusu şirket 'Baş şeker sorumlusu' aradığını bildirdi. İşe alınacak kişinin günde 100 şeker yiyerek tadım yapacağı ve diğer 'şekerolog'lardan sorumlu olacağı belirtildi. Söz konusu iş için yıllık 100 bin kanada doları verecek. Bu parayı TL'ye çevirdiğimiz zaman ise yaklaşık olarak 1.4 milyon lira yapıyor. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı olan Jemal Hejazi, Temmuz ayında Linkedin'e yayınlanan pozisyona şimdiden binlerce adayın başvurduğunu açıkladı. Hejazi, sosyal medya aracılığı ile kendisine gelen, ailelerin tadım görevlerini ve maaşı paylaşmayı teklif ettiği detaylı videoların kendisini bir hayli şaşırttığını söyledi. Hejazi, 'Her gün ailenizle ya da arkadaşlarınızla çikolata ve şeker yemenin işiniz olduğunu hayal edin. Bu oldukça çekici bir teklif.' dedi. Candy Funhouse, Toronto'nun dışında konumlanıyor. Şirket, ebeveynleri donut dükkanları ve yerel restorana sahip olan, 20 ve 30'lu yaşlardaki kardeşlerden oluşan bir dörtlü tarafından idare ediliyor. Hejazi 2021'de pandemi ile beraber şirketin satışlarının arttığını ifade ederek, 'Geçen yıl gelirimiz 15 milyon doların biraz altındaydı. Şaka yapmıyorum.' dedi.

Gerekli olan yaş şartı

Gerekli olan yaş şartı

Evden şeker yiyerek yıllık 100 bin dolar kazandıran iş için başvuru şartlarından birisi ise 5 yaş üstünde olmak. Fakat şirket, baş şeker görevlisi pozisyonunun, büyük ihtimal ebeveyn izninin gerekli olmasına rağmen, beş yaşından küçük çocukların başvuru sahiplerine açık olduğunu söyledi. Birçok ebeveyn, çocuklarını başvuru formunu doldururken videoya çekti ve internette yayınladılar.

Berkay Çakmak
berkay61cakmak@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal