İBB Reynmen konseri ücretsiz mi? Yenikapı Reynmen konseri tarihi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi demokrasinin dönüm noktası olarak adlandırdıkları 23 Haziran 2019 seçimlerinin yıl dönümünde kutlamalar yapmaya hazırlanıyor. Kutlamada bir çok sanatçı yer alacak peki Reynmen konseri ne zaman olacak ve ücretsiz mi, işte cevabı...

22.06.2022-09:26 - (Son Güncelleme: 22.06.2022-09:26) İBB Reynmen konseri ücretsiz mi? Yenikapı Reynmen konseri tarihi

İBB "Demokrasi Şenliği" adı altında 2019 seçimlerinin yıl dönümünde İstanbullularla bayram havasında geçecek kutlamalar yapmaya hazırlanıyor. Kutlamalarda Evdeki Saat, Mavi Gri, BEGE, Reynmen, DJ Ersin ve Edis gibi sanatçılar yer alacak. İşte kutlamanın detayları...

İBB konseri 23 Haziran da yapılacak ve konser için kapılar 14.00'da açılacak. Gün boyu bir çok şov, DJ performansları kortej grubu, pandomim gösterileri İstanbulluları eğlendirecek. İstanbullular aynı zamanda konser alanında tuval boyama ve rüzgar gülü yapım atölyesi gibi yerlerde çalışmalara katılabilecekler.

İBB tüm birimleriyle konsere katılırken şehir hatları tarafından üretilen milli ve yerli deniz taksiler de konser alanında ilgililerini bekleyecek.

Reynmen, DJ Ersin ve Edis gibi sanatçılar yer alacak

DJ Ersin ile kalabalığın hareketlenmeye başlayacağı konser Evdeki Saat ve Mavi Gri gruplarıyla alevi arttıracak. Daha sonra ise sahneye Reynmen ve BEGE çıkacak ve İstanbullular harika vakit geçirecek. Sahneye bu defa İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu konuşma yapmak üzere çıkacak. Son olarak sahne Edis'e bırakılacak ve heyecan tavan yapacak ve bu konserlerin tamamı ücretsiz olacak.

 

Ek seferler koyuldu

Yenikapı'daki konserlere tüm İstanbulluların rahat ulaşması adına İETT Yenikapı'ya ek seferler düzenleyecek. Alana metro ile gelmek isteyenler için ise Yenikapı Metrosundan ücretsiz şekilde ringler kalkacak.

Konser Programı

16.00 - Evdeki Saat

17.30 - Mavi Gri

19.30 - BEGE - Reynmen

20.45 - DJ Ersin

21.00 - Edis

Kadir Buğra Demir
kbugrademir@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal