İBB Kent Lokantası nedir, nerede açıldı?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Fatih Çapa'da açtığı kent lokantası açılışında kameralar karşısına çıktı. Öğrenciler ve durumu iyi olmayan aileler için hem sağlıklı hem de ucuz yollu 4 çeşit yemeklerin olacağını bildirdi. Vatandaş kent lokantasının nerede olduğunu araştırmakta. Kent lokantası nerede? İBB Kent lokantası nerede açıldı? İşte ayrıntılar.

18.06.2022-14:09 - (Son Güncelleme: 18.06.2022-14:09) İBB Kent Lokantası nedir, nerede açıldı?

İstanbul'da kent lokantası açıldı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yoksul aile ve öğrencilerin yemek yiyebileceği ilk kent lokantasını İstanbul Fatih Çapa'ya açtı. Kent lokantasında hijyene önem verilmekte ve 4 çeşit yemek fiyatı 29 TL'ye satışı yapılmaktadır. Bu duyumu alan birçok vatandaş kent lokantasına nereden gidilir, kent lokantanın nerede olduğunu merak etmekte ve araştırmaktadırlar.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Çapa'da kent lokantası açtığını duyurdu. İmamoğlu, kendi elleriyle öğrencilere yemek servisi yaptı. 4 çeşit yemeğin 9 TL olduğunu söyleyen Ekrem İmamoğlu, sağlıklı ve hijyen kurallarına göre yemeklerin servis edildiğini basın mensuplarına bahsetti.

kent lokantası

Ekrem İmamoğlu, dar gelirli ve öğrenciler için:

'Buradaki amacımız gençlere, öğrencilere, dar gelirli ailelerimize vatandaşlarımıza güvenilir, hijyenik, ve uygun fiyatlı yemekleri sağlamaktır. İlave olarak çalışan işçilerimizde var. İkitelli, Sultanbeyli, Bağcılar sanayide yoğun olan bölgeler. Orada da onlara yakın bir yerde mekanlar açacağız' dedi.

Ceren Kozan
cerenkozan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal