İBB Kent Lokantası menü fiyatları ve menü içeriği 2022

İstanbul Büyük Şehir Belediyesi Kent Lokantası menüsü vatandaşlar tarafından araştırılıyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, gençler ile birlikte Kent Lokantası

18.06.2022-09:28 - (Son Güncelleme: 18.06.2022-09:28) İBB Kent Lokantası menü fiyatları ve menü içeriği 2022

İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, bir süredir üzerinde çalıştıkları Kent Lokantası projesinin açılışını gerçekleştirdi. Çapa'da kurulan Kent Lokantası'nın açılışını gençlerle birlikte yapan İmamoğlu, ilk servisi de kendi elleriyle yaptı.

İBB Kent Lokantası vatandaşları yoğun ilgisiyle karşılaştı. Tabldot usulü yemek verecek olan lokantanın menü içeriği merak edilirken fiyatlarının uygunluğu herkesi şaşırttı. Peki, İBB Kent Lokantası menü fiyatları ne kadar, menü içeriğinde neler var? İşte detaylar..

İBB Kent Lokantası menü fiyatları ve menü içeriği

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Fatih Çapa'da gençler ile birlikte bir süredir üzerinde çalıştıkları Kent Lokantası'nı açılışını gerçekleştirdi. Öğrenciler ve dar gelirli vatandaşlar için hayata geçirilen projenin açılışında konuşan İmamoğlu, dar gelire sahip olan herkesin günlük yemek masrafına destek olmak için hizmete açtıkları kent lokantalarını vatandaşların yoğun olarak yaşadıkları bölgelerde açmaya devam edeceklerini söyledi.

İBB'nin yeni hayata geçirdiği proje vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılanırken, lokantanın menü içeriği ve fiyatları da merak edildi.

İBB Kent Lokantası menü fiyatları

Açılışta yaptığı konuşmasında lokantanın menüsüne dair detaylar paylaşan Ekrem İmamoğlu, sosyal tesislerin ana üretim yerlerinde hijyen kurallarına uygun olarak üretilen ve 3-4 çeşit yemekten oluşan bir menünün kent lokantasında olacağını belirterek, tabldot şeklinde vatandaşlara sunulacak olan menünün fiyatının 29 TL olacağını kaydetti.

İBB Kent Lokantası menü fiyatları

Öğen saat 12.00 ila akşam saat 20.00 arasında hizmet verecek olan Çapa Kent Lokantası'nda günde 500 kişinin yemek yiyeceği bilgisi paylaşılırken İBB Başkanı İmamoğlu bu projenin İkitelli, Bağcılar, Sultanbeyli gibi sanayinin ve emekçi çalışanların yoğun olduğu bölgelerde olacağını aktardı. 80 kişi kapasiteli Kent Lokantası salonlarında çalışanları daha çok kadın olarak tercih ettiklerini vurgulayan İmamoğlu, kadınların çalışma hayatına destek olmanın da mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu açılış sonrası ilk servisi kendi elleriyle yaparken, Kent Lokantası'nın ilk gün menüsünün Düğün Çorbası,  Güveç, Pirinç Pilavı, Haydari ve Su olduğu görüldü.

İBB Kent Lokantası menü fiyatları

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal