İBB işçilerine ne kadar zam yapıldı? İBB hangi işçilere zam geldi, kaç TL zam yapıldı? 2022 İBB işçi maaşı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir duyuruda İBB'de çalışan binlerce işçiye müjdeli bir haber verdi. İşçi maaşlarına zam yapıldığı yönünde açıklama yapan İmamoğlu'nun maaşlara ne kadar zam yaptığı bu açıklamanın hemen ardından merak konusu oldu. Peki, İBB işçilerine ne kadar zam yapıldı? İBB'de hangi işçilere zam geldi? İşte 2022 İBB içi maaşları..

14.03.2022-14:37 - (Son Güncelleme: 14.03.2022-14:38) İBB işçilerine ne kadar zam yapıldı? İBB hangi işçilere zam geldi, kaç TL zam yapıldı? 2022 İBB işçi maaşı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, resmi Twitter hesabı üzerinden İBB'de çalışan işçileri ilgilendiren müjdeli bir haber paylaştı. İmamoğlu paylaşımında 2022 Mart ayı itibariyle İBB'de çalışan işçilerin maaşlarına zam yapmaya karar verdiklerini duyurdu.

Hangi İBB işçisine Zam Geldi  2022 İBB İşçi Maaşları

İBB işçilerine ne kadar zam yapıldı?

İBB Başkanı İmamoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı duyurusunda İBB'de çalışan işçilerin ücretlerine 2022 mart ayı itibariyle yüzde 54,44 oranında bir zam yapılması yönünde karar aldıklarını açıkladı. Alınan zam kararını duyan binlerce İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde görevli işçi ise bu duyuruya çok sevindi. Maaşlarına yapılacak olan artış oranıyla birlikte ne kadar ücret alacaklarını merak eden çalışanlar ise maaşlarında kaç TL artış olacağı yönünde sorgulama yapmaya başladı.

İBB işçilerine ne kadar zam yapıldı?

Maaşlara uygulanacak olan yüzde 54,44 oranındaki zam sonrasında şu an 5.000 TL maaş alan İBB işçisi, maaş günü geldiğinde hesabına 7.722 TL yatacak. Buna göre işçinin maaş artışı ise kayıtlarda net 2.722 TL olarak ödenecek. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal