İBB, Esenler Belediyesi’nin Sorumluluk Alanına Müdahale Etti

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin zabıta ekipleri, Esenler Dörtyol Meydanı'nda Uluslararası Dünya Çay Günü etkinliği için kurduğu platformunu yıktı.

14.12.2021-18:21 - (Son Güncelleme: 14.12.2021-18:21)

Olay, İstanbul Esenler Dörtyol Meydanı’nda meydana geldi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı zabıta ekipleri, Esenler Belediyesi’nin etkinlik için kurduğu standı yıkarak devirdi. 

İstanbul’da zabıta ekipleri, Esenler Dörtyol Meydanı'nda Uluslararası Dünya Çay Günü etkinliği için kurduğu platformu kaldırdı. Esenler Belediyesi’nin vatandaşlara ücretsiz çay ikramının yapılmasına izin verilmedi. Zabıta ekiplerinin zorlu müdahalesi nedeni ile olay yerinde gerginlik yaşandı. 

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE BAĞLI ZABITA EKİPLERİ STANDI YIKTI

Uluslararası Dünya Çay Günü’nde vatandaşlara ücretsiz çay ikramı yapılacaktı. Esenler Belediyesi sorumluluk alanında bulunan stantlara, İstanbul Belediyesi’ne bağlı zabıta ekipleri müdahale etti. İnsanlar arasında sosyalleşmeyi ve dayanışmayı sağlayacak olan günlerde, zabıta ekiplerinin zorlu müdahalesi vatandaşları da kızdırdı. 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin emri ile hareket eden zabıta ekipleri, herhangi bir neden göstermeden Esenler Dörtyol Meydanı'nda kurulan platformları zorla kaldırdı. Hiçbir neden gösterilmeyecek kaldırılan stantlara çevredeki vatandaşlar tepki gösterdi. 

OLAY YERİNDE GERGİNLİĞE NEDEN OLDU

Esenler Dörtyol Meydanı’nda Esenler Belediyesi’nin sorumluluk alanında bulunan stantlara zorla müdahale edildi. Uluslararası Dünya Çay Günü’nde vatandaşlara ücretsiz çay ikramının yapılmasına izin verilmedi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal