İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Diyarbakır'da İlk Açıklamasını Yaptı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Diyarbakır gezisi esnasında yaptığı konuşmada 3 HDP'li belediyeye kayyum atanmasıyla alakalı olarak, "Gaflet ve delalettir" yorumunu yaptı.

31.08.2019-12:23 - (Son Güncelleme: 31.08.2019-12:18) İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Diyarbakır'da İlk Açıklamasını Yaptı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu, bir dizi görüşmeler yapmak için Diyarbakır'a gitti. Saat 11.30'da Diyarbakır Havaalanı'na giden İmamoğlu'nu karşılayanlar arasında Amedspor taraftarları da yer aldı.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu Diyarbakır'da partisinin il başkanlığında basın toplantısı yaptı.

İMAMOĞLU'NDAN KAYYUM YORUMU

Diyarbakır İl Başkanlığı'nda açıklamalar yapan İmamoğlu, burada İçişleri Bakanlığı tarafından görevden alınan belediye başkanları ile alakalı açıklama yaptı. İmamoğlu'nun açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

*Seçilmiş belediye başkanlarının yerine kayyum atanması ne yazık ki gaflet ve delalettir. Farklı kurallar uygulamaya kalkmak kabul edilemez.

*Ne yazık ki Diyarbakır, Mardin ve Van belediye başkanlarına ve seçmenlerine dönük ayrımcı tavır hepimizi üzmektedir.

*31 Mart'ta halk iradesine karşı söylenmiş yalanların sahibi utanç içerisindedir. Kendi iradesini halkın iradesinden üstün görme gafletine düşen, sonuçlarını sandıkta en ağır biçimde öder.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal