Husumetli olduğu şahsı börekçide gördü, sessizce yaklaşıp kulağını kesti

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde bir börekçide husumetlisini gören bir şahıs, sessizce yaklaştı ve cebinden çıkardığı bıçakla husumetlisinin kulağını kesti. Kulağı kesilen Turan K. kanlar içinde yere yığılırken saldırgan kısa sürede yakalandı.

29.05.2022-19:42 - (Son Güncelleme: 29.05.2022-19:42) Husumetli olduğu şahsı börekçide gördü, sessizce yaklaşıp kulağını kesti

Duyanların kanını donduran olay geçtiğimiz gün İstanbul Esenyurt'ta meydana geldi. İlçeye bağlı Fatih Mahallesi'nde faaliyet gösteren börekçide gerçekleşen olayda iddialara göre Turan K. isimli bir kişi börekçide oturduğu sırada bıçaklı saldırıya uğradı. Husumetlisi tarafından kulağı kesilen Turan K. apar topar hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgilere göre arkadaşlarıyla birlikte börekçide börek yiyen Turan K.’nın arkasından sessizce yaklaşmaya çalışan bir şahıs, yanında taşıdığı bıçağı çıkardı ve Turan K.'nın kulağını kesti. Acı içinde kıvranan Turan K. kanlar içinde kalırken saldırgan ise olay yerinden hızla uzaklaştı.

börekçide hasmının kulağını kesti

Husumet davası kanlı bitti

Olayın hemen ardından yapılan ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı halde yerde yatan Turan K.'nın ilk müdahalesini gerçekleştirdikten sonra ambulansa alarak hastaneye kaldırdılar.

börekçide hasmının kulağını kesti

Hastanede tedavi altına alınan Turan K.'nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, saldırıyı husumetlisi olduğu bir şahsın gerçekleştirdiği öğrenildi. Olaya müdahale eden polis şüpheliyi yakalayabilmek için bir çalışma başlatırken ilk olarak börekçinin iş yeri güvenlik görüntülerini izledi. Şahsın eşgalinin belirlenmesi sonrasında ise adres tespiti yapılması için işlemler de başlatıldı.

Olayın nasıl gerçekleştiğini anlatan esnaf Berat Yorulmaz, müşteri ile mekan sahibinin oturdukları sırada hasmı olduğunu öğrendikleri bir şahsın sessizce yaklaşarak adamın kulağını kestiğini söyledi.

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal