Hüseyin Özay Hayatını Kaybetti!

Diriliş Ertuğrul dizisiyle tanınan usta oyuncu Hüseyin Özay, 62 yaşında yaşamını yitirdi. 4 Ağustos Çarşamba günü öğle namazı sonrası toprağa verilecek.

03.08.2021-14:43 - (Son Güncelleme: 03.08.2021-14:43) Hüseyin Özay Hayatını Kaybetti!

Son olarak Diriliş Ertuğrul dizisinde yer alan usta oyuncu Hüseyin Özay, 62 yaşında hayata veda etti. Diriliş Ertuğrul'daki karakterinin yanı sıra Sen Anlat Karadeniz, Öyle Bir Geçer Zaman ki, Kurtlar Vadisi Pusu ve Ezel gibi projelerde de yer alan efsane ismin cenazesi 4 Ağustos Çarşamba tarihinde öğle namazı sonra toprağa verileceği bilgisine ulaşıldı.

MEHMET BOZDAĞ DUYURDU

Mehmet Bozdağ, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak 62 yaşındaki oyuncu Hüseyin Özay'ın hayatını kaybettiğini duyurdu. Bozdağ paylaşımında, 'Diriliş Ertuğrul dizimizin değerli oyuncusu ve kıymetli tiyatro sanatçısı Hüseyin Özay'ın vefatını derin bir üzüntü içinde öğrenmiş bulunmaktayım. Usta oyuncuya Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve sanat camiasına sabır diliyorum.' dedi.


HÜSEYİN ÖZAY KİMDİR?

Hüseyin Özay, 1 Ocak 1959 yılında Samsun Vezirköprü'de dünyaya geldi. Samsun Belediyesi konservatuarına yazılarak tiyatro eğitim almaya başladı. 1986'da TRT'nin seslendirme sınavına başvurdu ve beş bin kişinin başvurduğu bu sınavda seçilen 69 kişi arasında yer aldı. Seslendirme sanatçısı olarak görev yaparken 1980 yılında tiyatro ile sahnelere adım attı ve ardından birçok tiyatro, dizi ve filmde rol aldı.



DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal